ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Aliağa Petkimspor, Galatasaray'dan Ege Arar'ı transfer etti

ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Aliağa Petkimspor, sezonu Galatasaray NEF'te tamamlayan Ege Arar'ı kadrosuna dahil etti. Aliağa Petkimspor'dan yapılan açıklamada, "Ailemize tekrar hoş geldin Ege Arar! Daha önce 2020-2021 sezonunda formamızı terleten Ege Arar, birlikte hedefe yolculuğumuz için tekrar aramıza katıldı" ifadelerine yer verildi. Ege Arar, sarı-kırmızılı ekiple ligde 20 maçta 2,3 sayı ve 2,2 ribaund ortalamaları yakaladı.

Gelecek sezon için iddialı bir kadro kurmayı hedefleyen ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Aliağa Petkimspor, Galatasaray forması giyen Ege Arar ile anlaştı.

ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Aliağa Petkimspor, Galatasaray'dan Ege Arar'ı transfer etti

Daha önce Gaziantep Basketbol’dan ayrılan İsmail Cem Ulusoy ve Türk Telekom’dan Dorukhan Engindeniz ile kadrosunu güçlendiren Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Aliağa Petkimspor, Ege Arar'ı 1 yıllık aranın ardından tekrar kadrosuna kattı.

ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Aliağa Petkimspor, Galatasaray'dan Ege Arar'ı transfer etti - Resim : 2

Aliağa Petkimspor'dan şu açıklama yapıldı:

"Ailemize tekrar hoş geldin Ege Arar. Daha önce 2020-2021 sezonunda formamızı terleten Ege Arar, birlikte hedefe yolculuğumuz için tekrar aramıza katıldı."

ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Aliağa Petkimspor, Galatasaray'dan Ege Arar'ı transfer etti - Resim : 3

2.08 metre boyunda olan 25 yaşındaki oyuncu, Basketbol Süper Ligi'nde bu sezon Galatasaray formasıyla, 20 maçta 2.3 sayı ve 2.2 ribaund ortalamaları yakaladı.

ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Aliağa Petkimspor, Galatasaray'dan Ege Arar'ı transfer etti ile ilgili etiketler Basketbol Süper Ligi Aliağa Petkimspor Galatasaray NEF Ege Arar
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.