"İndir şu arka ayaklarını' dedi soruşturma başlatıldı

Türkiye bugüne kadar getirildiği mevkide kendisini kral gibi hissedip vatandaşa kötü davranan birçok yetkili gördü. Şimdi onları hatırlayan yok. Hepsi tarihin çöp sepetine çoktan gitti. Ama öyle isimler de var ki, onlar hep övgü ile gururla anılacak. Ama bugün görüntüleri sosyal medyaya düşen Çerkezköy Kaymakamı onlardan biri olmayacak. Aslında o artık kaymakam da olmamalı. Hizmet etmek için bulunduğu vatandaşa "İndir şu arka ayaklarını" diyen Atilla Selami Abban hakkında soruşturma başlatıldı.

Bugün sosyal medyaya Tekirdağ Çerkezköy'de çekilen bir görüntü düştü. Kaymakam Atilla Selami Abban bir mekanda oturan vatandaşı azarlıyordu. Bi ara vatandaş ayak ayak üstüne atmaya yeltendi. Abban bunun üzerine vatandaşı "İndir şu arka ayaklarını" diyerek tehditkar bir dille uyardı. İşte bu sözler sosyal medyayı tam anlamı ile salladı. Ve sonunda devreye İçişleri Bakanlığı girdi. 

İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında bir iş yerine yapılan denetimde "tasvip etmedikleri" bir diyaloğa giren Kaymakam hakkında soruşturma başlatıldığını duyurdu.

İnce, yazılı açıklamasında, Bakanlık tarafından kamu düzeninin tesisi amacıyla yürütülen birçok önemli görevin yanı sıra Kovid-19 ile mücadele sürecinde salgının yayılımını önlemek için başta denetim faaliyetleri olmak üzere sahada etkin şekilde görev icra edildiğini hatırlattı.

Koronavirüs salgınına dair denetim faaliyetlerinin vali ve kaymakamların koordinesi ve katılımıyla başarıyla sürdürüldüğüne dikkat çeken İnce, bununla birlikte zaman zaman sürecin getirdiği olumsuz davranışlara da üzülerek şahit olduklarını söyledi.

İnce, "Bu kapsamda, Kovid-19 salgınına karşı alınan tedbirlere aykırı davrandığı açıkça belirli olan bir işyerine, görevinin gereği olarak müdahale ederken tasvip etmediğimiz bir diyaloğa giren Kaymakam'ımız hakkında ilgili birimlerimizce gerekli soruşturma başlatılmıştır." dedi. 

"İndir şu arka ayaklarını' dedi soruşturma başlatıldı ile ilgili etiketler kaymakam Çerkezköy Atilla Selami Abban muhterem ince içişleri bakan yardımcısı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.