İnci Taneleri son bölümde neler yaşandı? Azem ile Cihan bir araya gelebilecek mi?

BKM'nin yapımcılığını ve Yılmaz Erdoğan'ın senaryosunu kaleme aldığı İnci Taneleri dizisinde olay gelişmeler yaşandı. Azem için artık gerçekleri konuşma ve oğluna kavuşma vakti geldi mi? Kanal D'de yayınlanan İnci Tanleri dizisinde Dilber'e ne oluyor? Dilber'i bu hale kim getirdi? İşte İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı...

Her perşembe soluksuz izlenen İnci Taneleri Kanal D'nin en sevilen dizilerinden biri oldu. Bir öğretmenin dram yüklü hikayesini konu alan İnci Taneleri son bölümde neler yaşandı? İşte İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı...

İNCİ TANELERİ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Azem oğlu ile buluşmuştur. Ancak kavuşma anı, yıllardır hayalini kurduğu gibi geçmez. Cihan artık evde bıraktığı çocuk değil, bambaşka bir delikanlıdır. Cihan, eli silahlı adamlar tarafından vurulur ve Azem'in kollarında yaşam mücadelesi verir. Azem, yıllar sonra oğluna kavuşmanın mutluluğunu yaşamak yerine oğlunun vurulmasıyla büyük bir şok yaşar. Zavallı Azem, gözyaşlarını tutamaz ve hıçkırıklara boğulur. Azem’in Piraye ile yediği yemeğin magazin haberleri düşmesi Dilber'i büyük bir hayal kırıklığına uğratır. Dilber, Azem'e karşı nasıl davranacak? 

İNCİ TANELERİ 7. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Azem, Nesrin ve Kasım'a olanları anlatır. Nesrin, artık o gün orada neler olduğunu anlatması gerektiğini ve katil sıfatından kurtulması için konuşması gerektiğini söyler. Azem, oğlunu geri kazanmak için yıllarca sakladığı sırrı artık söylemeye karar verir. Cihan, gözyaşları içinde Azem'i dinler ve canı yansa da resti çeker. 

İnci Taneleri son bölümde neler yaşandı? Azem ile Cihan bir araya gelebilecek mi? ile ilgili etiketler İnci Taneleri
GÜNÜN VİDEOSU

Sokak köpekleri yasasına karşı çıkan imamın konuşması gündem oldu!

Hayvan sevgisi üzerine paylaşımlar yaparak geniş bir takipçi kitlesine sahip Mustafa Efe son zamanlarda sokak hayvanlarıyla ilgili yaşanan olaylar hakkında açıklama yaptı. Mustafa Efe yetkililere seslenerek uyutmak adı altında sokak hayvanlarını öldürülmesini içeren yasadan vazgeçilmesini istedi.