İnci Taneleri dizisiyle popüler olan Sincanlı Erkal, sahne ücretini 300 bin TL'ye çıkardı

Başrollerinde Yılmaz Erdoğan ve Hazar Ergüçlü'nün yer aldığı İnci Taneleri dizisindeki Gemileri Yakarım şarkısıyla kısa sürede milyonlarca dinlenmeye ulaşan sanatçı Sincanlı Erkal, bir anda şöhreti yakaladı ve sahne ücretine büyük oranda zam yaptı.

Yılmaz Erdoğan'ın kaleme aldığı ve aynı zamanda başrolünü oynadığı İnci Taneleri dizisi, Hazar Ergüçlü'nün pavyon dansıyla çok konuşulmuştu. Dizide pavyon dansçısı Dilber'i canlandıran Hazar Ergüçlü'ye pavyon dansı sahnesinde Gemileri Yaktım şarkısıyla eşlik eden Erkal Sonel, bir anda şöhreti yakaladı.

SAHNE ÜCRETİNE REKOR ZAM!

Onedio'da yer alan habere göre, Dilber'in dans ettiği pavyonda söylediği Gemileri Yakarım şarkısıyla kısa sürede milyonlar dinlenen Sincanlı Erkal, daha önce düğünlerde şarkı söyleyerek 4 bin TL kazanıyordu. Sanatçı, dizide popüler olduktan sonra sahne ücretini 300 bin TL'ye çıkardı.

İnci Taneleri dizisiyle popüler olan Sincanlı Erkal, sahne ücretini 300 bin TL'ye çıkardı ile ilgili etiketler İnci Taneleri
GÜNÜN VİDEOSU

Sokak köpekleri yasasına karşı çıkan imamın konuşması gündem oldu!

Hayvan sevgisi üzerine paylaşımlar yaparak geniş bir takipçi kitlesine sahip Mustafa Efe son zamanlarda sokak hayvanlarıyla ilgili yaşanan olaylar hakkında açıklama yaptı. Mustafa Efe yetkililere seslenerek uyutmak adı altında sokak hayvanlarını öldürülmesini içeren yasadan vazgeçilmesini istedi.