İnci Taneleri dizisinin konusu ne, oyuncuları kimler, nerede çekildi, hangi kanalda, saat kaçta, hangi gün yayınlanacak, uyarlama mı?

İstanbul’da geçen olağanüstü olayları konu alan ve ünlü yönetmen, yapımcı, senarist ve oyuncu Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan "İnci Taneleri" dizisi, sosyal medya gündemini sallıyor. BKM Yapım imzalı dizi, ilk tanıtımıyla büyük ilgi topladı. Peki, İnci Taneleri dizisinin konusu ne, oyuncuları kimler, nerede çekildi, hangi kanalda, saat kaçta, hangi gün yayınlanacak, uyarlama mı? İşte, İnci Taneleri dizisi hakkında merak edilenler...

İstanbul'un sıra dışı olaylarına odaklanan ve ünlü yönetmen, yapımcı, senarist ve oyuncu Yılmaz Erdoğan'ın özgün kalemiyle yazılmış olan "İnci Taneleri" dizisi, sosyal medya platformlarında büyük yankı uyandırıyor. BKM Yapım imzası taşıyan dizi, ilk tanıtımıyla geniş bir izleyici kitlesinin ilgisini çekti. Peki, İnci Taneleri dizisinin hikayesi ne, başrolde kimler var, çekimleri nerede yapıldı, hangi televizyon kanalında ve ne zaman yayınlanacak, orijinal bir senaryo mu? İşte, İnci Taneleri dizisiyle ilgili merak edilenler...

İNCİ TANELERİ KONUSU NE?

İnci Taneleri dizisi, cezaevinden yeni çıkmış Azem Yücedağ'ın hayatındaki kayıpları bulma çabasını ekrana taşıyor. Zorlu geçmişi, büyük bir sırrı barındıran Azem, hayatın ağırlığıyla başa çıkarak umudun peşinden koşuyor. Kolyesinden düşen ve dağılan inci tanelerini tekrar bir araya getirebilecek mi?

Dizinin konusu ise iki yıl süren özverili bir hazırlık sonucunda ortaya çıktı. İnci Taneleri, insanları birbirine bağlayan pamuk ipliği üzerine dokunmuş bir hikâyeyi seyirci ile buluşturacak. Tanıtımın açılış cümlesi olan "İstanbul’da inanılmaz olaylar zincirine bir yenisi daha eklendi." sözleri, izleyicileri meraklandırdı.

İNCİ TANELERİ OYUNCULARI KİMLER?

İnci Taneleri dizisinin başrolünde Yılmaz Erdoğan'a eşlik eden isim ise genç ve yetenekli oyuncu Hazar Ergüçlü. Ergüçlü, Dilber isimli bir pavyon dansçısını canlandıracak. Dizinin ilk tanıtımında yer alan, "Meğer seninle her günümüz bir cennette geçermiş. Meğer senden sonra zaman yaşamak pahasına ölmekmiş." dizeleri büyük beğeni topladı.

İnci Taneleri dizisinin konusu ne, oyuncuları kimler, nerede çekildi, hangi kanalda, saat kaçta, hangi gün yayınlanacak, uyarlama mı?

İnci Taneleri dizisinin oyuncu kadrosu da dikkat çekiyor. Yılmaz Erdoğan ve Hazar Ergüçlü'nün yanı sıra Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan gibi deneyimli ve güçlü isimler de dizide yer alıyor. Şenol Sönmez'in yönetmen koltuğunda oturduğu dizi, izleyicilere kaliteli bir yapım vadediyor.

İNCİ TANELERİ HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Azem'in acılarla dolu hikayesi, umut dolu bir yolculuğa dönüşecek. İnci Taneleri, heyecan dolu bölümleriyle yakında Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşacak. Dizinin saat kaçta ve hangi gün yayınlanacağı henüz belli değil.

İnci Taneleri dizisinin konusu ne, oyuncuları kimler, nerede çekildi, hangi kanalda, saat kaçta, hangi gün yayınlanacak, uyarlama mı? ile ilgili etiketler Kanal D
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.