İnci Taneleri bu kez de pavyon ile gündem oldu! Çekimlerin yapıldığı pavyona turlar düzenleniyor...

Yılmaz Erdoğan'ın dizisi İnci Taneleri her bölümüile sosyall medyada gündem oldu. Özellikle pavyon danslarına yorum üstüne yorum yağdı. İnci Taneleri dizisinin konusu ve oyuncu performansları kadar çekildiği pavyonda ilgi gördü. O pavyona turlar yapılmaya başlandı. En ucuz tur fiyatı ise 10 bin TL’den başlıyor.

Durak Medya'dan Mustafa Barış Durak'ın haberine göre, 'İnci Taneleri' dizisinin çekildiği pavyona tur düzenleniyor. Çekimlerin yapıldığı pavyona yapılan en ekonomik tur fiyatı ise 10.000 TL'den başlıyor.

KONTENJANLAR DOLDU

Mart ayında tüm kontenjanın dolduğu belirtilirken, nisan ayı içinde sınırlı sayıda kontenjan kaldığı duyuruldu. En ucuz tur fiyatının ise 10 bin TL olduğu açıklandı.

PAVYON DANSLARINA İZLEYİCİDEN İLGİ BÜYÜK

Ankara havaları ve pavyon danslarının eksik olmadığı diziye ilgi oldukça yoğun. Dizide Azem ile Dilber'in hikayesi konu alınıyor. Yakınlaşmaları çok konuşulan çiftin mutlu olmak için gösterdiği çaba takdiri hak ediyor.

PAVYON SAHNELERİNE RAMAZAN ARASI

Dizi gündemine bu haber bomba gibi düşmüştü. Pavyon dans performanslarının olduğu sahneler Ramazan ayı dolayısı ile bir ay boyunca çekilmeyecek. 

İnci Taneleri bu kez de pavyon ile gündem oldu! Çekimlerin yapıldığı pavyona turlar düzenleniyor... ile ilgili etiketler İnci Taneleri
GÜNÜN VİDEOSU

Beşiktaş kongresi güne damga vurdu: Galatasaray'a küfürlü tezahürat!

Süper Lig'de yarın oynanacak Galatasaray - Beşiktaş derbisi öncesi gerilim tırmanmaya devam ediyor. Siyah-Beyazlılar'ın mali genel kurulunda Sarı-Kırmızılılar’a yapılan küfürlü tezahürat güne adeta damgasını vurdu.