İnce kendisini yeniden fiziğe verdi

CHP'nin eski cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, partisinden dışlanınca fizik öğretmenliği mesleğini yeniden hatırladı. Sosyal medya hesabından kendisine sorulan fizik sorusunu cevaplayan İnce, "Fizik de siyaset de sabır işidir" dedi.

CHP'nin yalnızlaştırdığı eski cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, emekli olduğu fizik öğretmenliği mesleğine geri döndü.

Twitter'da bir öğrencinin "Düşünsene bu tweeti Muharrem İnce görüyor ve cevabını atıyor" sözleriyle paylaştığı soruyu yanıtlayan İnce, "Fizikten çok uzak kalmışım sen yine de bir bilene sor" ifadelerini kullandı.

​İnce, kağıttaki kırmızı çizginin torununa ait olduğunu belirten bir de not bıraktı.

İnce kendisini yeniden fiziğe verdi

İnce kendisini yeniden fiziğe verdi - Resim : 2

'Z KUŞAĞI GENÇLER ÇOK YARATICI'

Hürriyet'ten Rifat Başaran'a konuşan İnce, Twitter'da kendisine yöneltilen sorudan milletvekili olduğu dönemde birlikte çalıştığı danışmanı aracılığıyla haberdar olduğunu söyledi.

İnce, "Ben bir süre uzak kaldım, bak çözemeyiz falan rezil oluruz dedim ama çözdüm. Fizik zaten problem çözmek. Fizik de siyaset de sabır işidir. Robert Millikan yağ damlası deneyini 12 bin kez tekrarlamış. Bu bir sabır işi. Aynen siyaset de sabır işi. Fizikten uzak kalınmıyor, Z kuşağı gençler çok yaratıcı" dedi.

İnce kendisini yeniden fiziğe verdi ile ilgili etiketler Twitter CHP Muharrem İnce soru
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.