İnce hedef göstermişti! TRT ekibi linçten kurtuldu

Dün gerçekleşen Maltepe Mitingi'nde her haber televizyonu gibi TRT'nin de canlı yayın ekibi vardı. Ancak yayını gerçekleştiremediler. Canlı yayını yapamamalarının nedeni ise TRT ekibinden bir çalışanın WhatsApp paylaşımı ile ortaya çıktı. Linçten kurtulduklarını belirten çalışan, canlı yayını ise aracın üzerine çıkan CHP'lilerin sinyali bozmaları nedeniyle gerçekleştiremediklerini belirtti. Üstelik bir de canlı yayın yapmadılar diye miting sonrası yine saldırıya uğradılar.

Seçim propagandası süresi boyunca Muharrem İnce'nin başını çektiği bazı cumhurbaşkanı adayları tarafından hedef gösterilen TRT'nin Canlı Yayın aracı Maltepe mitingi sırasında saldırıya uğradı. 

Canlı yayın ekibinden bir çalışan bir fotoğrafla birlikte whatsApp'ta yaptığı paylaşımda "Bugün ki mitingten TRT'nin yayın aracı sinyali bozdular yayına çıkamadık az kalsın bizi linç edeceklerdi sürekli yüzümüze yüzümüze çemkirerek yuhaladılar. Bu mudur siyasetçilik, barıştıracağım diyor" ifadelerini kullanıyor.

İnce hedef göstermişti! TRT ekibi linçten kurtuldu

Maltepe'deki mitinge katılan CHP'lilerin yaptığı bir video paylaşımı da TRT Canlı Yayın ekibinin bu şikayetini haklı çıkartır nitelikte...

 

İnce hedef göstermişti! TRT ekibi linçten kurtuldu ile ilgili etiketler maltepe mitingi trt canlı yayın ekibine saldırı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.