İnan Ulaş Torun hakkında şok suçlama! Sevgililerine şiddet uyguluyor...

Algı Eke ile birlikte olan oyuncu İnan Ulaş Torun hakkında sosyal medyada şaşırtan suçlamalar ortaya atıldı. Twitter'da bir kullanıcı oyuncu Torun'un sevgililerini dövdüğünü iddia etti. Aynı kullanıcı İnan Ulaş Torun'un bir sosyopat olduğunu söyledi.

Twitter'da bir kullanıcı, şu an oyuncu Algı Eke ile birlikte olan İnan Ulaş Torun'un sevgililerine şiddet uyguladığını iddia etti. İddialar kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

Aynı kullanıcı "Arkadaşlar, bu adamla sevgili olan ya da tanıdığı sevgili olacak varsa dikkat, kendisi gerçek bir sosyopat" yazan kullanıcı, kendisine gelen birçok şiddet mesajını da sayfasına taşıdı.

OYUNCUNUN BAĞLI OLDUĞU AJANS AÇIKLAMA YAPTI

ulaA

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDUK

Sosyal medyada hızla yayılan bu paylaşımlar üzerine ünlü oyuncunun ajansı bir açıklama yaptı:

Oyuncumuz İnan Ulaş Torun hakkında son günlerde sosyal medyada yer alan paylaşımlarla ilgili açıklamamızdır;

Tiyatro, sinema oyuncusu İnan Ulaş Torun ile ilgili, içeriğinde hakaret, karalama yanı sıra iftira niteliği olan ve suçlama barındıran paylaşımlar başta oyuncumuzu ve bizi derinden üzmüştür.

Biz ve oyuncumuz İnan Ulaş Torun cinsiyet ayrımı yapmadan her türlü fiziksel ya da psikolojik şiddete karşı olduğumuzu ve bu iddiaların tamamen asılsız olduğunu kamuoyuna bildiririz.

Söz konusu iftira niteliğindeki paylaşımlar ile ilgili olarak savcılığa suç duyurusu ve şikayet dilekçeleri iletilmiş, konu ile ilgili yargı süreci başlamıştır. Kamuoyuna saygılarımızla duyururuz.. ŞOGEN FİLM

ulaA_1

İNAN ULAŞ TORUN KİMDİR?

1 Ocak 1982 doğumlu oyuncu İnan Ulaş Torun’u ekran severler Atv’de yayınlanmış olan Beyaz Gelincik dizisinde Zeki karakteri ile tanımıştır. Daha öncesinde Bir İstanbul Masalı, Sırlar Dünyası adlı yapıtlarda da rol alan Ulaş Torun 2010 senesinde Halil İbrahim Sofrası, 2011 yılında Bir Çocuk Sevdim ve Leyla İle Mecnun adlı dizilerde de rol almıştır. Düğün Dernek Sinema filminde ve Ocak 2014’de TRT 1’de yayınlanan Bir Yusuf Masalı adlı dizinin başrolünü canlandıran Ulaş Torun 2015 yılında yayına girecek olan Ne Münasebet adlı dizide Necmi karakterini canlandıracaktır. İnan Ulaş Torun Rize’lidir. En son Hep Yek sinema filminde rol almıştır.

İnan Ulaş Torun hakkında şok suçlama! Sevgililerine şiddet uyguluyor... ile ilgili etiketler Sevgili Şiddet Sosyal Medya inan ulaş torun iddia algı eke
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.