Şener Özbayraklı imzayı attı, askere gitti!

Fenerbahçe ile yollarını ayıran ve Galatasaray'a imza atan Şener Özbayraklı, imza sonrasında soluğu askerlik görevi için Ankara'da aldı.

Fenerbahçe’yle 4 yıllık macerası, sezonun sona ermesinin ardından resmen noktalanan Şener Özbayraklı, jet hızıyla yeni takımını belirledi. 29 yaşındaki kanat oyuncusu, geçen sezonun ara transfer döneminde kapısından döndüğü Galatasarayla anlaştı.

Cim Bom’a bonservisi elinde olarak transfer olan tecrübeli futbolcu, yeni takımı için geçen hafta sağlık kontrolünden geçti. Fenerbahçe’de sezonun ikinci bölümünde gözden düşen deneyimli isim, yeni takımını belirlemesinin ardından bedelli askerlik görevi için soluğu Ankara Mamak’ta aldı. Hafta başında birliğine katılan Şener’in askerdeki ilk görüntüleri de sosyal medyada yer aldı. Özbayraklı’nın birlikteki arkadaşlarının paylaştığı fotoğraflar, büyük ilgi gördü.

Şener Özbayraklı imzayı attı, askere gitti!

21 GÜN BİTİNCE KAMPA KATILACAK

Galatasaray’la 3 yıllık anlaşma sağlayan Şener Özbayraklı, yeni takımından senelik 1.7 milyon Euro kazanacak. Sarı-Kırmızılılar’la anlaşmasının ardından sosyal medya hesaplarında Fenerbahçe’yle ilgili olarak görüntü ve yazıları kaldıran Şener’in, 21 günlük askerlik görevini tamamlamasının ardından soluğu Galatasaray’ın yeni sezon hazırlıklarında alması bekleniyor.

Şener Özbayraklı imzayı attı, askere gitti! - Resim : 2

ALACAĞI ÜCRET BELLİ OLDU

Galatasaray dün sağlık kontrolünden geçen Fenerbahçeli savunmacı ile 3 yıllığına anlaştı. Sarı-Kırmızılı yönetim, senelik 1.5 milyon euro garanti ücret alacak olan Şener’e toplam 10 milyon lira ödeyecek.

Şener Özbayraklı imzayı attı, askere gitti! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Ankara Galatasaray Mamak Bedelli askerlik
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.