İmran Han'dan yönetime net mesaj! Seçimlerin ilan edilmesi için 6 gün süre verdi

Pakistan'da siyasal darbeyle görevden alınan eski Başbakan İmran Han net mesaj verdi. Yönetime seçimleri ilan etmesi için 6 gün süre veren Han, "Aksi takdirde 2 milyon insanla tekrar İslamabad'a girerim" dedi. İmran Han, Pakistan'ın ABD'de planlanan "yabancı bir komplo" tarafından kurulan "hainler" tarafından yönetildiğini söyledi.

Pakistan'da siyasi darbeyle görevden alınan eski Başbakan Imran Han, milyonlarca destekçisi için toplanma çığlığı haline gelen iddiasını yineledi. Han, Şahbaz Şerif yönetimine yeni seçimleri ilan etmesi için 6 gün süre verdi.

CNN International'ın haberine göre, İmran Han, Pakistan'ın ABD'de planlanan "yabancı bir komplo" tarafından kurulan "hainler" tarafından yönetildiğini söyledi.

İmran Han'dan yönetime net mesaj! Seçimlerin ilan edilmesi için 6 gün süre verdi

Imran Han, "Bu ithal hükümete yeni seçimler ilan etmesi için altı gün veriyorum. Aksi takdirde 2 milyon insanla tekrar İslamabad'a girerim." açıklamasını yaptı.

ABD'ye ve mevcut Pakistan yönetimine karşı coşkulu destek çığlıkları ve öfke tezahüratları kalabalığın arasında yankılandı.

 İmran Han'dan yönetime net mesaj! Seçimlerin ilan edilmesi için 6 gün süre verdi - Resim : 2

İmran Han'dan yönetime net mesaj! Seçimlerin ilan edilmesi için 6 gün süre verdi ile ilgili etiketler İmran Han Pakistan seçim
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.