İmparatorun yeni imajı herkesi şaşırttı!

Yıllar sonra İbo Show'la ekranlara dönen İmparator İbrahim Tatlıses, 20 Şubat Cumartesi yeni bölümü yayınlanacak İbo Show'da yeni imajı ile ekrandaki yerini alacak. Yeni bölüm fragmanında herkesin dikkatini çeken İbrahim Tatlıses'in yeni imajı birçok kesimden beğeni ve eleştiri aldı.

20 Şubat Cumartesi günü ekrana gelecek olan İbo Show'un yeni bölümünün yayınlanan fragmanında, Tatlıses'in imajı dikkat çekti.

İbo Show'un 14. yeni bölümünden fotoğraflar da yayınlandı.

İMAJ DEĞİŞTİRDİ

Yayınlanan görüntülerde, İbrahim Tatlıses'in yeni bölümdeki imajı çok konuşuldu. Tatlıses'in saçlarındaki değişim kimsenin gözünden kaçmadı.

İmparatorun yeni imajı herkesi şaşırttı!

İbo Show'un bu hafta yayınlanacak olan yeni bölümüne Latif Doğan, Bedia Akartürk, Nuri Sesigüzel, Uğur Karakuş, Kahtalı Mıçe konuk olacak. Konukların okuyacakları eserlerle seyircilerin kulaklarının pası silinecek.

İmparatorun yeni imajı herkesi şaşırttı! - Resim : 2

 

İmparatorun yeni imajı herkesi şaşırttı! - Resim : 3

İmparatorun yeni imajı herkesi şaşırttı! ile ilgili etiketler İbrahim Tatlıses imaj ibo show
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.