İmparator, yıllar sonra Mehmetçik için söyleyecek!

İbrahim Tatlıses, Afrin Türküsü'nü seslendirmek için 7 yıl aradan sonra stüdyoya girdi. Ünlü türkücüye Sibel Can da eşlik etti.

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın yazdığı Afrin Türküsü'nü okumak için stüdyoya girdi.

BÜYÜK HEYECAN YAŞADI

Uğradığı silahlı saldırı sonrası müzik dünyasından uzak kalan İbrahim Tatlıses'in en duygusal anları… Ünlü sanatçı, tam yedi yıl sonra özel bir proje için stüdyoya girip türkü okudu. Tatlıses o anlarda büyük heyecan yaşadı.

İmparator, yıllar sonra Mehmetçik için söyleyecek!

"MEHMETÇİĞİMİZ BUNU HAK EDİYOR"

Sibel Can'ında katıldığı okumalarda kahraman Mehmetçiğimiz için yazılan Afrin Türküsü okundu. Eseri, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın kaleme aldı. İbrahim Kalın, Afrin Türküsü için "Mehmetçiğimiz bunu hak ediyor" demişti.

İmparator, yıllar sonra Mehmetçik için söyleyecek! ile ilgili etiketler İbrahim Tatlıses İbrahim Kalın Sibel Can afrin türküsü
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.