IMF'den , İsrail-Filistin çatışmalarına ilişkin değerlendirme! Yakından takip ediyoruz

Uluslararası Para Fonu (IMF) İsrail ve Filistin çalışmalarına ilişkin değerlendirme yaptı. IMF Başkanı Kristalina Georgieva, savaşın küresel ekonomi için görünümü kötüleştiren yeni bir etmen olduğunu ancak net bir değerlendirme yapmak için çok erken olduğunu belirtirken, Gazze'deki savaşın etkilerini çok yakından takip ettiğini açıkladı. İşte detaylar...

Uluslararası Para Fonu (IMF) İsrail ve Filistin çalışmalarına ilişkin değerlendirme yaptı.

IMF'den , İsrail-Filistin çatışmalarına ilişkin değerlendirme! Yakından takip ediyoruz

IMF Başkanı Kristalina Georgieva, savaşın küresel ekonomi için görünümü kötüleştiren yeni bir etmen olduğunu ancak net bir değerlendirme yapmak için çok erken olduğunu söyledi.

Georgieva, küresel ekonomide derinleşen bir bölünme ile karşı karşıya olunduğunu belirtti.

Küresel enflasyon hakkında da konuşan IMF Başkanı, "Enflasyon düştü ama birçok ülkede hâlâ hedeflenen seviyenin üzerinde, bu nedenle faiz oranlarının daha uzun süre yüksek kalması gerekecek." dedi..

IMF'den , İsrail-Filistin çatışmalarına ilişkin değerlendirme! Yakından takip ediyoruz ile ilgili etiketler ekonomi IMF İsrail Gazze Filistin Savaş
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.