İmamoğlu'nun sözcüsünden Twitter kazası! Özür diledi...

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun danışmanı ve İBB'nin Sözcüsü Murat Ongun, dün sosyal medya hesabından bir video paylaşarak İBB'ye kumpas kurulduğunu ileri sürdü. Ongun, paylaştığı videoda Çekmeköy Belediyesi bünyesinde temizlik işçisi olarak çalışan bir kişinin metro girişine çöpleri yığarak fotoğraf çektirdiğini iddia etti. Ve bu videoyu baz alıp Çekmeköy Belediye Başkanı'nı suçladı. Ancak o işçinin İBB'de çalıştığı ortaya çıktı. Ongun, özür dilemek zorunda kaldı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun danışmanı ve İBB Sözcüsü Murat Ongun, Çekmeköy Metro İstasyonunda temizlik yapan bir işçinin, çöpü istasyon merdivenlerine doğru süpürüp daha sonra da burada fotoğrafını çektiğini gösteren video eşliğindi şu tweeti atmıştı:

“Bu zor günlerde bile trollük yapanları kınıyoruz. Kamuda partizanlığın akıl tutulmasına yol açtığının da en açık örneğidir. Metro girişine çöpü bırakıp sonra fotoğraf çeken ilçe belediyesinin bu temizlik görevlisini kamu vicdanına havale ediyoruz.”

İmamoğlu'nun sözcüsünden Twitter kazası! Özür diledi...

Ongun bu tweete ayrıca Çekmeköy Belediyesi ve Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın twitter hesaplarını etiketleyerek, olaydan Poyraz’ı sorumlu tuttu.

Akşam saatlerinde Ongun konuyla ilgili olarak yeni bir tweet daha attı. Ongun Ahmet Poyraz’dan özür diledi. Ongun’un ikinci tweeti şöyle:

“Dürüstlük ve şeffaflık temel ilkemiz. Bugün paylaştığım videodaki görevlinin @Cekmekoybeltr değil, İBB Park Bahçeler Müdürlüğü personeli olduğunu tespit ettik. Gerekli işlem yapıldı. Bu hatadan ötürü Belediye Başkanımız @AhmettPoyraz’dan özür dilerim.Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

İmamoğlu'nun sözcüsünden Twitter kazası! Özür diledi... - Resim : 2

Ongun’un özür mesajına Çekmeköy Belediyesi’nin resmi hesabından yanıt geldi.

Söz konusu işçinin çöpleri temizleyerek çöp kutusuna attığını gösteren görüntülerin de yer aldığı yanıtta şöyle denildi:

“Biz özrü kabul ettik diyelim. Elde ettiğimiz görüntülerde bu işçinin, çalışmalarını titizlikle yaptığı görülüyor, fotoğrafları da büyük ihtimalle amirlerini bilgilendirmek için çekmiş. Umarız sizin yanlış yorumlarınızla emekçinin ekmeği ile oynanmamıştır.”

İmamoğlu'nun sözcüsünden Twitter kazası! Özür diledi... - Resim : 3

İmamoğlu'nun sözcüsünden Twitter kazası! Özür diledi... ile ilgili etiketler İBB Çekmeköy Murat Ongun Belediye temizlik işçisi İBB sözcüsü danışman ahmet poyraz çekmeköy belediyesi
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.