İmamoğlu'nun 'şaibe' dediği fotoğraf 1 yıllık çıktı!

İBB'nin yanlış hazırlanan teklif nedeniyle elendiği Haydarpaşa ve Sirkeci gar ihalelerine ilişkin tartışmalar sürüyor. İhaleyi kaybettikten sonra ortalığı ayağa kaldıran İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu "şaibe" iddiası ile bir fotoğraf paylaşmıştı. Fotoğrafta ihaleyi alan şirketin sahibi ile Ulaştırma Bakanı Mehmet Cahit Turhan bir arada görülüyordu. O fotoğrafın 1 yıl önce yani henüz İmamoğlu'nun İstanbul adaylığının bile söz konusu olmadığı bir tarihte çekildiği ortaya çıktı.

Restorasyon çalışmaları tamamlanan Tarihi Haydarpaşa ve Sirkeci garlarına ait depo alanlarına ilişkin ihale tartışılmaya devam ediyor. 

YANLIŞ TEKLİF VERDİ ORTALIĞI AYAĞA KALDIRDI

İBB'nin yanlış hazırlanmış şartnameyle 100 bin TL teklif verdiği o depolar aylık 350 bin TL karşılığında özel bir şirket tarafından kiralandı.

Konuyla ilgili farklı iddialar ortaya atan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ihaleyi alan şirketin sahibi Hezarfen Danışmanlık'ın sahibi Hüseyin Avni Önder'in ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan'ın yer aldığı fotoğrafa atıfta bulunarak 'şaibe' iddiasını ortaya attı.

İmamoğlu, "Artık o fotoğraf çok anlamlı hale gelmiştir Sayın Bakan! Sizin makamınızda çekildiğiniz o fotoğraf çok anlamlı hale gelmiştir. Şaibeyi çok daha büyütmüş durumdasınız" ifadelerini kullandı.

İmamoğlu'na yakın medya kuruluşları tarafından, 'İhaleden birkaç gün önce çekildi" notuyla dolaşıma sokulan o fotoğraf 2018 yılına ait.

İmamoğlu'nun 'şaibe' dediği fotoğraf 1 yıllık çıktı! 

AK Parti Yalova Milletvekili ve Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Büyükgümüş'ın Instagram hesabından paylaştığı o kare, 14 Eylül 2018'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da oynadığı ünlüler-siyasiler futbol maçına bakanı davet etmek için giden heyete ait.

Söz konusu tarihte Ekrem İmamoğlu'nun belediye başkanlığı adaylığı bile açıklanmamıştı.

İmamoğlu'nun 'şaibe' dediği fotoğraf 1 yıllık çıktı! ile ilgili etiketler İBB Ekrem İmamoğlu Mehmet Cahit Turhan Türkiye Cumhuriyeti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sirkeci haydarpaşa
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.