İmamoğlu'nun o fotoğrafına isyan etti: 'Ben de bu otobüsten inerim'

İBB konserlerinde boy gösteren şarkıcı Gökhan Özoğuz da Ekrem İmamoğlu'nun Nagehan Alçı'lı o fotoğrafına tepki göstererek 'Ben bu otobüsten inerim' arkadaş' dedi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun bayramda gerçekleştirdiği Karadeniz turunda Nagehan Alçı'yı davet etmesi CHP yandaşı sanatçılar tarafından da tepkiyle karşılandı. 

İBB konserlerinde İmamoğlu'na verdiği açık destekle bilinen şarkıcı Gökhan Özoğuz da tepki gösteren sanatçılar arasında yer aldı.  

 "SİNEK KÜÇÜKTÜR AMA MİDE BULANDIRIR"

Sosyal medya paylaşımında İmamoğlu'yla yaşadığı hayal kırıklığını dile getiren Athena Gökhan şu ifadeleri kullandı: "İşte demek siyaset böyle birşey! Biz senelerdir Yalan ve dolanı söyleyen ile aynı tarafta olmamak için, eskiden beri gelen çarpıklık ve karanlığın yaşanmaması için tarafsız konuştuk, fikrimiZi beyan ettik. Sinek küçüktür ama mide bulandırır. Ben Bu Otobüsten inerim Arkadaş!"

 

İmamoğlu'nun o fotoğrafına isyan etti: 'Ben de bu otobüsten inerim' ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu Gökhan Özoğuz Nagehan Alçı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.