İmamoğlu'nun "İsrafı bitirdik" demek için TV'lere verdiği reklamın detayları ortaya çıktı!

CHP’li İBB Başkanı, "israfı bitirdik" kampanyası için İBB bütçesinden 30 günde 175 milyon TL harcamıştı. Televizyonlara "israfı bitirdik" demek için verilen reklamın detayları ortaya çıktı.

Yerel seçimlere sayılı günler kala mevcut CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun skandalları da konuşuluyor.

30 GÜNDE 175 MİLYONLUK HARCAMA

5 yıllık dönemi boyunca, kendi dönemi öncesinde başlatılan projeleri sahiplenen ve hizmet yerine algı için çabalayan İmamoğlu'nun son reklam skandalı gündem oldu.

Bu kapsamda seçim sürecinin başlamasıyla televizyonlarda dönmeye başlayan İmamoğlu'nun reklamlarına ilişkin skandalın ayrıntıları ortaya çıktı.

İBB BÜTÇESİNİ BOŞALTTILAR

Kendinden önceki dönemi israfla suçlayan İmamoğlu, "israfı bitirdik" algısı için adeta İBB bütçesini boşalttı.

İmamoğlu, bu algısı için toplamda 30 günde 175 milyon TL harcadı.

REKLAMLARIN DETAYLARI ORTAYA ÇIKTI

TV kanallarına bu konudaki reklamları için İBB bütçesini adeta bağlayan İmamoğlu'nun bu skandalına ilişkin ayrıntılar ortaya çıktı.

İBB tarafından hangi kanala kaç dakika, kaç adet reklam verildiğine ilişkin 100 milyon TL'lik harcamanın ayrıntılı listesi dolaşıma girdi.

İmamoğlu'nun "İsrafı bitirdik" demek için TV'lere verdiği reklamın detayları ortaya çıktı!

İmamoğlu'nun "İsrafı bitirdik" demek için TV'lere verdiği reklamın detayları ortaya çıktı! ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu İBB İstanbul
GÜNÜN VİDEOSU

Sokak köpekleri yasasına karşı çıkan imamın konuşması gündem oldu!

Hayvan sevgisi üzerine paylaşımlar yaparak geniş bir takipçi kitlesine sahip Mustafa Efe son zamanlarda sokak hayvanlarıyla ilgili yaşanan olaylar hakkında açıklama yaptı. Mustafa Efe yetkililere seslenerek uyutmak adı altında sokak hayvanlarını öldürülmesini içeren yasadan vazgeçilmesini istedi.