İngilizce İşletme mezunu İmamoğlu'ndan İngilizce sorulara Türkçe yanıt

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, BBC'nin HARDtalk programında Zeinab Badawi'nin sorularını yanıtladı. İstanbul Üniversitesi İngilizce İşletme mezunu olan İmamoğlu'nun İngilizce sorulara Türkçe yanıt vermesi dikkat çekti

BBC'de yayımlanan HARDtalk programına konuk olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

İmamoğlu, Zeinab Badawi'nin Cumhurbaşkanlığı adaylığıyla ilgili sorusuna 'Toplum ve partimiz karar verir' yanıtını verdi.

Göreve geldiğine şaşkın olmadığını 'çok hazırlıklı' olduğunu söyleyen İmamoğlu, 31 Mart'ta da 23 Haziran'da da çok tedbir aldıklarını, seçimlerde hile olmadığını ancak aradaki fark üzerinden tartışma yaratılmaya çalışıldığını belirtti.

Diğer yandan İstanbul Üniversitesi İngilizce İşletme mezunu olan ve Türkiye'nin seçkin üniversitelerinden birinde uzun yıllar İngilizce eğitim alan İmamoğlu'nun BBC'nin İngilizce yönelttiği sorulara Türkçe yanıt vermesi dikkat çekti.

 

İngilizce İşletme mezunu İmamoğlu'ndan İngilizce sorulara Türkçe yanıt ile ilgili etiketler CHP Ekrem İmamoğlu 31 Mart BBC
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.