İmamoğlu'ndan esnafa küstah yanıt: Senin beynin tutulmuş

CHP Belediye Başkanları Çalıştayı için Kayseri'ye giden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu esnafı ziyaret etti. Bir esnafın, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde PKK'lıları işe alıp almadığı sorusuna, "Senin beynin tutulmuş" yanıtını verdi.

Kayseri’de düzenlenen CHP Belediye Başkanları Çalıştayı için kentte bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, cuma namazını Hunat Camii'nde kıldıktan sonra 27 Mayıs ve Kazancılar çarşı esnafını ziyaret etti.

Şekerleme üzerine işletmesi bulunan bir esnaf Ekrem İmamoğlu’na, “Ben Reis sevdalısı bir kişiyim. PKK'lıları İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde işe mi aldınız, medya da böyle haberler var" dedi.

İmamoğlu ise esnafa, "Türkiye'de bir belediye PKK'lıyı işe alacak da benim devletim nerede, niye gelip tutuklamıyor onu. Senin beynin tutulmuş" yanıtını verdi.

DHA

İmamoğlu'ndan esnafa küstah yanıt: Senin beynin tutulmuş ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu Kayseri esnaf İBB'ye alınan PKK'lılar
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.