İmamoğlu'na ağır eleştirilerde bulunan Battal İlgezdi liste dışı bırakıldı!

İstanbul adayları belli olan CHP'de Ataşehir Belediye Başkanı İlgezdi liste dışı kalması dikkat çekti. İlgezdi, CHP'de değişim tartışmalarının başladığı dönemde İBB Başkanı İmamoğlu'na ağır eleştirilerde bulunmuştu.

CHP’nin İstanbul’da ilçe belediyeleri için aday göstereceği isimler yavaş yavaş belli olmaya başladı.

Cumhuriyet gazetesinin haberine göre, bazı ilçelerdeki isimler sabit kalırken birçok ilçe için yeni isimler ön plana çıktı.

Söz konusu ilçelerde öne çıkan adaylar bazıları şöyle:

Adalar ve Üsküdar: Sinem Dedetaş, 

Ataşehir: Onursal Adıgüzel,

 Bakırköy: Ertan Yıldız, 

Beşiktaş: Rıza Akpolat, 

Beylikdüzü: Murat Çalık, 

Beyoğlu: İnan Güney, 

Büyükçekmece: Hasan Akgün, 

Çatalca: Erhan Güzel,

 Esenyurt: Ali Gökmen, 

Eyüpsultan: Bülent Özmen, 

Fatih: Mahir Polat, 

Gaziosmanpaşa: Hakan Bahçetepe, 

Güngören: Temel Akkoç, 

Küçükçekmece: Kemal Çebi, 

Maltepe: Deniz Erzincan, 

Silivri: Doruk Bulut, 

Sultanbeyli: Ayhan Koç, Şişli: Emrah Şahan.

Kulislerde konuşulan listeye göre Beşiktaş, Beylikdüzü, Büyükçekmece ve Küçükçekmece ilçelerindeki isimler aynı kalırken diğer ilçelerdeki adaylar değişiyor.

Listedeki kişiler arasında da 1 Aralık’ta görevlerinden istifa eden isimler dikkat çekiyor. O isimler ise şöyle: Eski CHP İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel, eski İBB Şehir Hatları AŞ Genel Müdürü Sinem Dedetaş, eski İGDAŞ Genel Müdürü Mithat Bülent Özmen, eski İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat, eski Mezarlıklar Daire Başkanı Ayhan Koç, eski İstanbul Planlama Ajansı Başkanı Emrah Şahan.

4 ŞİRKET ARAŞTIRIYOR

Öte yandan İstanbul’da kazanmaya yakın ilçelerde ise aday profillerinde anket araştırmaları belirleyici olacak. Sadece İstanbul için dört şirketin yaptığı araştırmaların aralık ayının sonunda sonuçlanması bekleniyor.

İmamoğlu'na ağır eleştirilerde bulunan Battal İlgezdi liste dışı bırakıldı!

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi

İLGEZDİ İLE İMAMOĞLU ARASINDA "DEĞİŞİM" TARTIŞMASI

CHP'de seçim yenilgisinden sonra başlayan değişim rüzgarından sonra Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, İmamoğlu'na tepki göstermişti. İlgezdi, "Seçmen bize kırgınken, durup dururken ortaya bir değişim tablosu koymak en büyük yanlıştır. Ben bu değişim olayını Sayın Ekrem İmamoğlu'na belediye başkanları toplantısında sordum. Dedim ki, ‘Bana şu değişimi anlat.’,  dedi ki, ‘Ben bilmiyorum’. Değişimin ne olduğunu bilmeden sen hangi değişimden bahsediyorsun? Neyin değişimi? Cumhuriyet Halk Partisi kimsenin kariyer yapma yeri değildir" ifadelerini kullandı. 

İmamoğlu'na ağır eleştirilerde bulunan Battal İlgezdi liste dışı bırakıldı! - Resim : 2

CHP Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi

2015'ten beri CHP Milletvekili olan Gamze Akkuş İlgezdi'nin eşi Battal İlgezdi, 2009'dan bu yana Ataşehir'in belediye başkanı. 

İlgezdi ailesinin adı daha önce usulsüzlük iddialarına karışmıştı. Gamze Akkuş İlgezdi'ye kamuoyunda "rezidanslar kraliçesi" lakabı takılmıştı.

İmamoğlu'na ağır eleştirilerde bulunan Battal İlgezdi liste dışı bırakıldı! ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu CHP Battal İlgezdi Ataşehir Kemal Kılıçdaroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.