İMAMOĞLU’DAN KANDİL LİSTESİNE ONAY: 20 HDP’Lİ İÇİN İBB MECLİSİNİN YOLU AÇILDI!

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 20 DEM-HDP’liyi CHP listesinden İBB Meclisi’ne girme onayını, DEM Parti'nin seçim beyannamesindeki satır aralarının şifrelerini, MİT’in MOSSAD’ın ardından Fransız istihbaratına operasyonunu ve avukat Feyza Altun'un gözaltı sonrası faşist Hollandalı’dan gelen desteği tartıştı.

''İMAMOĞLU'NUN HDP-DEM PARTİ'YE MECLİS ÜYELİĞİ VERMESİ, İHALELERDEKİ PKK'YA GİDEN PARALARI DA GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURULDUĞUNDA AZ BUZ BİR İŞ DEĞİL''

Bozkurt, ''İmamoğlu'nun HDP-DEM Parti'ye meclis üyeliği vermesi, ihalelerde PKK'ya giden paraları da göz önünde bulundurulduğunda az buz bir iş değildir. CHP Atatürk'ün partisi değildir, tam tersi Atatürk ile mücadele edenlerin partisidir. 

''CHP, HDP VE DOLAYISIYLA PKK'YLA HEDEF BİRLİĞİ YAPMIŞTIR''

HDP, CHP'yi kendi havuzuna sokup kendi güçlerini tahkim etmeye çalışıyor. HDP, seçime daha stratejik giriyor. CHP, terör örgütünün hedeflerini keseceği yönde o hedeflere yürünmesinin önünü açıyor. CHP ile HDP'nin hedef birliği söz konusu. PKK'yla aynı hedefi güden CHP'nin Esenyurt adayı PKK'lıdır. CHP, HDP ve dolayısıyla PKK'yla hedef birliği yapmıştır.

''PKK TERÖR ÖRGÜTÜ HİÇBİR HEDEFİNDEN VAZGEÇMİŞ DEĞİLDİR''

PKK terör örgütü hiçbir hedefinden vazgeçmiş değildir. Özerkliği terör örgütü militanlarını getirerek yapacaklar. Trafik polisi PKK'lılardan oluşacak. DEM'in seçim beyanamesinde bizim Türk polisimiz olmayacak, PKK'lı teröristler güvenlik gücünü sağlayacak. Türkiye'de özerklik olamaz. Ana dilde kreş, çok dilli belediyecilik... Kimse buna kanmasın. Dil birliğinin tahrip edilmesi demek Türkiye'nin sonunu getirmeye çalışmak demektir. Bu pazarlıklarda ellerini güçlendirmek için öyle yalanlar piyasaya sürdüler ki. Bir taraftan Cumhur İttifakı'nın içine dinamit koymaya çalıştılar, diğer taraftan CHP'lilere bakın sizinkiler PKK'yla pazarlık yapıyorlarmış dedirtmeye çalıştılar ve CHP seçmenini ikna etmeye çalıştılar.'' sözlerini kullandı.

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

İMAMOĞLU’DAN KANDİL LİSTESİNE ONAY: 20 HDP’Lİ İÇİN İBB MECLİSİNİN YOLU AÇILDI! ile ilgili etiketler Feyza Aktan Ekrem İmamoğlu Kandil HDP İBB CHP DEM Parti MİT MOSSAD

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.