İmamoğlu ve Yavaş'tan Kadir Topbaş için taziye mesajı

Koronavirüs tedavisi gören eski İBB Başkanı Kadir Topbaş hayatını kaybetti. 76 yaşında hayata gözlerini yuman Topbaş için İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş taziye mesajı yayınladı.

İBB Başkanı Kadir Topbaş hayatını kaybetti. 76 yaşında hayatını kaybeden topbaş için İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş taziye mesajı yayınladı. 

"DERİN BİR ÜZÜNTÜYLE ÖĞRENDİM"

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu mesajında "Covid-19 tedavisi nedeniyle bir süredir yoğun bakımda olan, 13 yıl boyunca İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak şehrimize önemli hizmetler sunan Kadir Topbaş'ın vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrendim. Yakınlarına, sevenlerine ve İBB ailemize baş sağlığı dilerim." ifadelerine yer verdi.

İmamoğlu ve Yavaş'tan Kadir Topbaş için taziye mesajı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ise mesajında "İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin eski belediye başkanı Kadir Topbaş’ın hayatını kaybettiğini öğrendim. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı dilerim." ifadelerini kullandı.

İmamoğlu ve Yavaş'tan Kadir Topbaş için taziye mesajı - Resim : 2

İmamoğlu ve Yavaş'tan Kadir Topbaş için taziye mesajı ile ilgili etiketler Mansur Yavaş Ekrem İmamoğlu kadir topbaş eski İBB Başkanı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.