İmamoğlu ve ekibinin iddia etti ''organize kötülük çetesinden'' iz yok!

İstanbul’da uygulanan Koronavirüsü tedbirleri, sosyal medyada yapılan bir fotoğraf paylaşımıyla, bir anda farklı bir boyutta gündeme taşındı. SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel, kentte Korona tedbirleri sonrası toplu taşımada ortaya çıkan yeni duruma dair farklı iddialara sebep olan tartışmanın izini sürdü, İmamoğlu ve ekibinin gündeme getirdiği 'organize kötülük çetesi'ni aradı...

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

İBB’nin otobüs seferlerini kısıtladığı ve otobüslerde oluşan kalabalıklar nedeni ile koronavirüsün yayılmasına neden olduğu iddiaları ile İmamoğlu ve ekibinin kendilerine yönelik "organize kötülük yapan kişiler” olduğu iddiası üzerine SuperHaber Muhabiri Mevlüt Yüksel bugün İstanbul’un metro, tramvay ve otobüslerinin ana merkezlerini dolaştı.

İmamoğlu ve ekibinin iddia etti ''organize kötülük çetesinden'' iz yok!

İBB’NİN İDDİA ETTİĞİ ORGANİZE KÖTÜLÜK ÇETESİ’Nİ ARADI!
Mevlüt Yüksel,Yenikapı Metrosu İstasyonu ile Yenikapı-Taksim Metrosu’na binerek, aksayan ya da eksik olan seferler ile yolcuların iç içe ve kalabalık olma durumlarını yerinde inceledi.

“ORGANİZE KÖTÜLÜK ÇETESİ"NİN İZİNE RASTLANILMADI!
Yüksel, İBB sözcüsü Murat Ongun’un iddia ettiği, ”İBB ‘nin çalışmalarını karalamak için ortaya çıktıklarını iddia ettiği, ”organize kötülük çetesi”nin izini aradı. Yüksel’in İstanbul’da yaptığı, Yenikapı’dan başlayarak metro ile Taksim ve tekrar Yenikapı hattı yolculuğu, ardından Yusufpaşa Otobüs Durağı’nda otobüs seferleri ile yolcuların sayısı ve tramvayın seyahat durumunu içeren yaklaşık 2 saatlik ulaşım ve kötülük çetesi araştırması sonuçlandı.

İmamoğlu ve ekibinin iddia etti ''organize kötülük çetesinden'' iz yok! - Resim : 2

Araştırma ve dolaşım sonucu İstanbul’da metro, tramvay ve otobüs seferlerinde eksiklik ve aksaklık olmayınca, yolcuların da tıkış tıkış seyahat etmek zorunda kalmadıkları görüldü. Her gün binlerce insanın kullandığı ulaşım araçlarının beklenen kalabalıkta olmadığı gözlendi.

İmamoğlu ve ekibinin iddia etti ''organize kötülük çetesinden'' iz yok! ile ilgili etiketler İBB Ekrem İmamoğlu mevlüt yüksel
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.