İmamoğlu-Topbaş anketi ortalığı karıştırdı!

Genar'ın başkanı İhsan Aktaş'ın sosyal medyada düzenlediği "belediye başkanları" anketi ortalığı karıştırdı... Aktaş ankete dışarıdan müdahale edildiğini savunarak CHP kanadını suçladı! Genar başkanı ayrıca merhum Kadir Topbaş'ı hedef alan trollere de sert çıktı!...

Genar Araştırma Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Aktaş'ın sosyal medyada düzenlediği halka açık iki anket büyük ses getirdi.

"CHP'li büyükşehir belediye başkanları medyada görünür oldukça, millet eski başkanlarla mukayese etmeye başladı. Aradan iki yıl geçtikten sonra, hizmetler de mukayese edilir." diyen Aktaş belediye başkanlarını takipçilerinin oyuna sundu.

CHP BOTLARI DEVREDE...

İlk olarak "Aradan iki yıl geçti: Kadir Topbaş mı başarılı bir belediye başkanı idi, Yoksa Ekrem İmamoğlu mu?" başlığı ile bir anket düzenleyen Aktaş'ın çevrimiçi kamuoyu yoklamasından, mevcut İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu birinci çıktı.

Ancak İhsan Aktaş anketin başlatıldığı ilk saatlerde Kadir Topbaş oylamayı açık ara önde götürürken bir anda İmamoğlu'nun yarışta öne geçmesini "bot operasyonu" olarak tanımladı.

TOPBAŞ'A SAYGISIZLIK

Genar Başkanı, anket sırasında ve sonrasında merhum eski İBB Başkanı Kadir Topbaş'a sosyal medya üzerinden çok çirkin saldırılar olduğunu da belirterek, bu çirkin üsluba tepki gösterdi.

Aktaş şu ifadeleri kullandı;

"Dün bir sosyal deney yaptım.Ankara İstanbul başkanları ile önceki başkanları bir twit anketi ile karşılaştırdım. Ankara makul bir yarışla bitti İstanbulda hz, botlar, devreye girmekle kalmadı, gece boyu rahmetli Kadir Topbaş abiye saygısızlık etmişler. Başka ne maharetleri var ki..."

ANKARA AYAĞI

Diğer yandan anketin Ankara ayağında ise "Melih Gökçek mi başarılı başkan idi, yoksa, Mansur Yavaş mı?" sorusu yöneltildi.

Bu anketi ise eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek önde bitirdi.

İmamoğlu-Topbaş anketi ortalığı karıştırdı! ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu kadir topbaş ibb başkanı genar ihsan aktaş
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.