İmamoğlu, sunucu olarak sosyal medya fenomenini seçti

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu YouTube kanalında yaptığı özel yayında sunucu olarak makyaj videoları çekerek ünlenen sosyal medya fenomeni Danla Bilic'i seçti. İmamoğlu'nun tercihi tepki çekti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 8 Mart Kadınlar Günü için paylaştığı mesajda İYİ Parti genel Başkanı Meral Akşener ile birlikte HDP Eş Başkanı Pervin Buldan'a da yer vermesi tepki çekmeye devam ederken bir hamlesi daha gündem oldu. İmamoğlu, sosyal medyada makyaj videoları çeken Danla Bilic'in sunuculuğunda kadınların sorularını yanıtladı. İmamoğlu'nun Danla Bilic tercihi tepki çekti.

İmamoğlu, YouTube kanalında kadınlar günü için özel bir yayın yaptı. Kadınların sorularını yanıtlayan İmamoğlu'nun sunucu konusundaki tercihi ise tepki çekti. İmamoğlu'nun yayınında sunuculuk yapan isim Danla Bilic oldu. Danla Bilic, makyaj videoları çeken bir sosyal medya fenomeni olarak biliniyor.

"ONCA KADIN GAZETECİ VARKEN..."

İmamoğlu'nun YouTube yayınındaki Danla Bilic tercihi tepki çekti. Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan, İmamoğlu'nun Dnla Bilic tercihinin oldukça ilginç olduğunu belirterek, "Şöhret ve itibar, uzmanlık farklı şeylerdir. Sosyal medya fenomeni olmak bu işe yetmez. Başkana iyi bir iletişimci lazım" ifadelerini kullandı.

Deniz Ülke Arıboğan'ın Twitter hesabında yaptığı paylaşım şöyle:

İmamoğlu, sunucu olarak sosyal medya fenomenini seçti ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu Danla Bilic YouTube Deniz Ülke Arıboğan sunucu moderatör
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.