İmamoğlu o haberleri onayladı: 'Sözcülük makamını kaldırdım...'

Nagehan Alçı'nın Karadeniz turuna katılmasının ardından gelen tepkilere verdiği cevapla gündem olan İBB Sözcüsü Murat Ongun, 'Sözcülük biriminin kapandığı' haberleriyle yeniden konuşulmaya başlandı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu haberi doğrulayarak "Sözcülük makamını kaldırdım, Murat Bey de diğer işlerine devam ediyor" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 'Nagehan Alçı'lı fotoğrafının ardından yaptığı açıklamalarla konuşulan İBB Sözcüsü Murat Ongun, tepkilerin odağı haline geldi 

İBB Sözcüsü Murat Ongun'un Nagehan Alçı olayının ardından 'Tepki gösteren 200,300 kişiyi ciddiye almıyoruz' şeklindeki söylemleri gündemi sarsmıştı. 

 İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bütün bu gelişmelerin ardından "Sözcülük makamını kaldırdım" dedi.

 İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Murat Ongun'un başkanlık yaptığı İBB Sözcülüğü biriminin kaldırıldığını doğruladı. İmamoğlu, "Sözcülük makamının birtakım verdiği sonuçlardan dolayı ve toplumun da buna gösterdiği refleksten ve bazen ne yazık ki siyasi rakiplerimizin de bu alanda bir dezenformasyon çabası oluşturmasından dolayı sözcülük makamını kaldırdım" dedi.

 

 

İmamoğlu o haberleri onayladı: 'Sözcülük makamını kaldırdım...' ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu İBB Murat Ongun
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.