"İmamoğlu, Mersin'e fazla alkış almasın diye çağrılmadı!"

CHP'nin Mersin mitingi partiyi karıştırdı... Mitinge Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın davet edilmediği iddiası siyaset kulislerinde kulaktan kulağa yayılıyor. Bu konuda yeni bir iddia ortaya atan Hürriyet yazarı Ahmet Hakan ise"Kılıçdaroğlu’dan fazla alkış almasınlar diye çağrılmadılar" görüşünde...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, hafta sonu Mersin'de, "Milletin sesi" sloganıyla ilk mitingi gerçekleştirdi.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun erken seçim talebiyle düzenlediği mitingde Hatay, Adana, İzmir ve Mersin belediye başkanları katılırken İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş yer almadı. İkilinin mitinge davet edilmediği iddia edildi.

Bu konuda Ahmet Hakan'dan ilginç sözler geldi. Bugünkü köşe yazısının "CHP’de dava şuuru diye bir şey pek yok" başlığını taşıyan bölümünde, " Mersin mitingine Ekrem İmamoğlu ile Mansur Yavaş’ı davet etmemişler. Niye? Yüzde 99 Kılıçdaroğlu’dan fazla alkış almasınlar diye..." ifadelerini kullandı.

Hakan şöyle devam etti;

"Çünkü Kılıçdaroğlu’dan fazla alkış alırlarsa...

Kılıçdaroğlu’nun adaylığına moral darbesi indirmiş olurlar.

İşte bunlar hep hesap kitap...

Eğer partide dava şuurunun dirhemi olsa...

Bunlar akla bile gelmezdi."

YAZININ TAMAMI İÇİN...

 

 

"İmamoğlu, Mersin'e fazla alkış almasın diye çağrılmadı!" ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu Mansur Yavaş Mersin Ahmet Hakan Kılıçdaroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.