İmamoğlu masanın adayı gibi konuştu: Başaracağız

İYİ Genel Başkanı Akşener ile CHP lideri Kılıçdaroğlu’na ‘Saraçhane’ operasyonu çeken İBB Başkanı İmamoğlu, “Yükümüz ağır. Milletçe gençliğimiz var. Başardık, yine başaracağız.” ifadeleriyle adeta altılı masanın adayı gibi konuştu.

CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Karabük’te gerçekleştirdiği ziyarette adeta altılı masanın cumhurbaşkanı adayı edasıyla konuştu.

Sırtını ‘millete’ yasladığını söyleyen CHP’li İBB Başkanı İmamoğlu, “Onların vicdanına, onların yüreğine güveniyorum. Onlar en doğru kararı vereceklerdir.” ifadeleriyle gelecek seçimde aday olacak edasıyla konuştu.

Sorumluluklarının büyük olduğu belirten İmamoğlu, “Yükümüz ağır. Milletçe gençliğimiz var. Başardık, yine başaracağız.” sözleriyle adeta altılı masanın adayı olmak istediğini gözler önüne serdi.

İmamoğlu’na masa ortaklarından 6 partinin il ve ilçe başkanlarının eşlik etmesi ise akıllarda soru işareti bıraktı.

AKŞENER İLE ‘SARAÇHANE’ OPERASYONU

Geçtiğimiz aylarda hakkında verilen mahkeme kararının ardından mağduriyet algısı yapan İmamoğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Almanya’ya gitmesinin hemen ardından ‘Saraçhane’ operasyonu yapmıştı.

Akşener, gönlünde yatan cumhurbaşkanı adayı İmamoğlu ile Kılıçdaroğlu’nun arkasından büyük operasyon çekmiş ve CHP liderinin Almanya ziyaretini yarıda kesmesine sebep olmuştu.

Öte yandan İYİ Parti lideri Akşener ise en başından beri Kılıçdaroğlu’nun adaylığına karşı olduğunu defalarda dile getirmiş, ilk başta ABB Başkanı Mansur Yavaş’ın olası adaylığını desteklemiş, daha sonra ise İmamoğlu’ndan yana tavır almıştı.

İmamoğlu masanın adayı gibi konuştu: Başaracağız ile ilgili etiketler Meral Akşener Kemal Kılıçdaroğlu Ekrem İmamoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.