İmamoğlu'nun çirkin oyununa alet olan kadın tam bir suç makinesi çıktı

Çekmeköy'de Metro açılışı sırasında bir kadının elindeki Kuran-ı Kerim'i İmamoğlu'na gösterdiği anlar ve İmamoğlu'nun kadına verdiği cevap medyada geniş yer bulmuştu. Konuyla ilgili valilikten açıklama geldi. İBB personelinin akrabası olan o kadının bir çok suçtan dosyası bulunduğu ve Rize Cezaevi’nde yatmış bir suç makinesi olduğu ortaya çıktı.

Ekrem İmamoğlu'nun Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı Çekmeköy- Samandıra 1. Etap Açılışı'nda konuşurken bir kadının elindeki Kuran-ı Kerim'i İmamoğlu'na gösterdiği anlar ve İmamoğlu'nun kadına verdiği cevap medyada geniş yer bulmuştu.

İMAMOĞLU'NUN PROVOKASYON ORTAĞI TAM BİR SUÇ MAKİNESİ

İBB personelinin akrabası olan o kadının bir çok suçtan dosyası bulunduğu ve Rize Cezaevi’nde yatmış bir suç makinesi olduğu ortaya çıktı.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA GELDİ

İstanbul Valiliği, İstanbul Büyükşehir Belediyesince (İBB) Çekmeköy'de düzenlenen programda protesto eyleminde bulunan kişinin örgütsel irtibatına rastlanılmadığını, konuyla ilgili soruşturma başlatıldığını bildirdi.

İmamoğlu'nun çirkin oyununa alet olan kadın tam bir suç makinesi çıktı - Resim : 2

 

İmamoğlu'nun çirkin oyununa alet olan kadın tam bir suç makinesi çıktı ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu Çekmeköy metro
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.