İmamoğlu: Ekonomimiz iyi olsun ellerim çatlayana kadar iktidarı alkışlamazsam namerdim

İstanbul Güngören'de "Dönüşüm Zamanı" kapsamında Doğakent sitesi için düzenlenen temel atma töreninde konuşan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, ekonomik gelişmeleri değerlendirdi. İBB Başkanı, "Ekonomimiz iyi olsun ellerim çatlayana kadar iktidarı alkışlamazsam namerdim." dedi.

İstanbul Güngören'de bulunan 4 bloktan oluşan Doğakent Sitesi 2017 yılında riskli yapı ilan edilmişti. 17 Mart 2021'de hak sahiplerinin 3'te 2'si KİPTAŞ'a başvurdu. 22 Kasım 2021'deyse hak sahiplerinin yüzde 100'ü KİPTAŞ ile uzlaşmaya vardı. 150 konut 14 ticari birimden oluşacak yeni proje için bugün temel atma töreni düzenlendi.

Törene İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Beylikdüzü Belediyesi Başkanı Mehmet Murat Çalık, CHP ve İYİ Parti Güngören ilçe başkanları ve hak sahipleri katıldı.

"İKTİDARI ELLERİM ÇATLAYANA KADAR ALKIŞLARIM"

Törende konuşan Ekrem İmamoğlu ekonomik gelişmeleri değerlendirdi. Dövizde yaşanan dalgalanmaları eleştiren İBB Başkanı şu ifadeleri kullandı;

"Dövize bağlı bir ekonomik sisteminin içerisindeyiz. Dövizin bizi nasıl alabora ettiğini birkaç aydır yaşıyoruz. 17'ye çıktığına mı üzülelim 13'e indiğine mi sevinelim? Böyle bir ekonomi anlayışı olmaz. Tabii ki ekonomimiz iyi olsun, ekonomimiz iyi olsun ellerim çatlayana kadar iktidarı alkışlamazsam namerdim. Çünkü bizim insanımız ekmeğini kazandıkça mutlu olur. Türk liramızın bu şekilde alabora olması kıymetsizleşmesi 84 milyon insanımızın hiçbirini mutlu etmez. diye konuştu.

 

İmamoğlu: Ekonomimiz iyi olsun ellerim çatlayana kadar iktidarı alkışlamazsam namerdim ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu İstanbul Büyükşehir Belediyesi ibb başkanı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.