İmamoğlu destekçisinin 'Sancaktepe Belediyesi makam odasındaki jakuzi fotoğrafı' sahte çıktı

İYİ Parti'den istifa ederek Ekrem İmamoğlu'na destek veren İBB Meclis Üyesi İbrahim Özkan, Sancaktepe Belediyesi makam katında jakuzili bir oda olduğunu iddia ederek sosyal medyada fotoğraf paylaşmıştı. Görselin sahte olduğu ortaya çıktı.

İYİ Parti'den istifa ederek Ekrem İmamoğlu'na destek veren İBB Meclis Üyesi İbrahim Özkan, Sancaktepe Belediyesi makam katında jakuzili bir oda olduğunu iddia ederek sosyal medyada fotoğraf paylaşmıştı. Paylaşımda Özkan "Halktan kopuk burjuva siyasetinin özeti!
Ak Parti dönemi Sancaktepe Belediyesi Makam katının jakuzi odası" dedi.

İmamoğlu destekçisinin 'Sancaktepe Belediyesi makam odasındaki jakuzi fotoğrafı' sahte çıktı

Ancak, Özkan'ın paylaştığı görselin, gerçek bir jakuzi odası değil, bir markanın tasarımı olduğu ortaya çıktı. Görseldeki oda, lüks banyo ve mutfak ürünleri üreten bir firmanın katalogundan alındığı da farklı bir görselle ortaya çıkmış oldu.

İmamoğlu destekçisinin 'Sancaktepe Belediyesi makam odasındaki jakuzi fotoğrafı' sahte çıktı - Resim : 3

İmamoğlu destekçisinin 'Sancaktepe Belediyesi makam odasındaki jakuzi fotoğrafı' sahte çıktı ile ilgili etiketler Sancaktepe
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.