İmamoğlu, CHP Genel Merkezi'nde basın açıklaması yapacak! Konu: İBB'ye özel teftiş...

İçişleri Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde (İBB) çalışan bazı personellerin "terör örgütleri ile iltisaklı veya irtibatlı olduğu yönündeki ihbar ve tespitler üzerine" özel teftiş başlatıldığını duyurmuştu. Bu duyuru ile ilgili olarak İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun bugün saat 11:30'da CHP Genel Merkezi'nde açıklama yapacağı belirtildi.

Gazete Duvar'da yer alan habere göre, İçişleri Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde (İBB) çalışan bazı personellerin "terör örgütleri ile iltisaklı veya irtibatlı olduğu yönündeki ihbar ve tespitler üzerine" özel teftiş başlatıldığını duyurdu.

İmamoğlu CHP Genel Merkezi'nde konuya ilişkin olarak açıklama yapacak.

"YANINDAYIM, EZDİRMEM"

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ise İçişleri Bakanlığı'nın açıklamasına sosyal medya hesabından tepki göstererek, "İstanbul'a hizmet eden 86 bin yol arkadaşımın yanındayım, ezdirmem" ifadelerini kullanmıştı.

 

 

 

İmamoğlu, CHP Genel Merkezi'nde basın açıklaması yapacak! Konu: İBB'ye özel teftiş... ile ilgili etiketler İmamoğlu Ekrem İmamoğlu İBB teftiş
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.