İmamoğlu bir vaadini daha unuttu: Kelime kelime soruyorsunuz!

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ekranlarda 2019'da verdiği seçim vaatlerini soran gazetecilere yanıt veremiyor. Sorulara 'hatırlamıyorum' diyen İmamoğlu bu kez Cüneyt Özdemir karşısında köşeye sıkıştı.

31 Mart yerel seçimler yaklaşırken 2019'da verdiği vaatleri hatırlamayan İmamoğlu gündeme oturdu. Dün Mehmet Akif Ersoy'un "Evlilik desteği" diyerek sunduğu haftada bir gün yuva kuran gençlere sosyal tesislerde ücretsiz düğün vaadi sorulan İmamoğlu, soruyu hatırlamıyorum diyerek geçiştirmişti. İmamoğlu aynı programda "15 bin sosyal konut üreteceğinizi söylediniz?" sorusunu da "Yanlış hatırlamıyorsam 10 bin olması lazım." yanıtını verdi.

Bugün ise Cüneyt Özdemir'in yayınına katılan İmamoğlu Özdemir'in 'metroları iki katına çıkaracağız' vaadini hatırlamadığını söylerken "yeni bir boğaz geçidi" vaadi sorulduğunda da "5 yılda yetişmezdi" dedi.

İmamoğlu "denizaltıyla kent içi yolculuk" vaadinin kendisine sorulması üzerine "Onu hatırlamıyorum" dedi.

 

İmamoğlu bir vaadini daha unuttu: Kelime kelime soruyorsunuz! ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.