İmamoğlu AK Parti belediyelerine zulme başladı!

Göreve gelmeden '16 milyon İstanbullunun başkanı olacağım' diyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, AK Parti ve CHP'li belediyeler arasında ayrımcılığa başladı.

Yerel seçimler öncesinde belediye çalışanları arasında ayrım yapmayacağını belirten ve sonrasında işçilerin işine son veren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, şimdi de belediyeler arasında ayrıma başladı.

CHP'Lİ BELEDİYELERİ ES GEÇTİ

Anadolu yakasında bulunan belediyelere 'reklam alanlarını kaldırmaları' yönünde bir yazı gönderen İmamoğlu, dağıtım yaparken CHP'li belediyeleri es geçti.

Star yazarı Ersoy Dede'nin sosyal medya hesabından paylaştığı belgelerde Kartal, Maltepe, Kadıköy gibi CHP'nin yönetiği belediyelerinin yer almaması tepkilere neden oldu. Bu olay AK Parti'li belediyelere 'sansür' olarak nitelendirildi.

"HİÇ BÖYLE BİR AYRIMCILIĞA MARUZ KALMIŞLAR MI?"

Konuya sert tepki gösteren Dede, "6 ay öncesine kadar İBB AK Parti’deydi. Hiç böyle bir ayrımcılığa maruz kalmışlar mı?" diye sordu.

İşte Ersoy Dede'nin o açıklamaları ve paylaştığı belgeler:

"1) Ekrem İmamoğlu, anadolu yakasındaki belediyelere kendi faaliyetlerini duyurdukları reklam alanlarını kaldırmalarını, yoksa kendilerinin kaldıracağını iletti. Fakat dikkat, dağıtımda sadece AK Parti belediyeleri var.  Ekrem İmamoğlu Kartal, Maltepe, Kadıköy vs. Neden yok?

2) İstanbul’da görev yapan CHP’li ilçe belediye başkanları, ellerini vicdanlarına koyup söylesinler. 6 ay öncesine kadar İBB AK Parti’deydi. Hiç böyle bir ayrımcılığa maruz kalmışlar mı?

3) Bir ilçe belediyesi de, kendi sorumluluk sahasında böyle bir tasarrufa giderse, üzerinde “her şey çok güzel olacak” yazan bir Ekrem İmamoğlu fotoğrafını indirirse ne olacak?"

İmamoğlu AK Parti belediyelerine zulme başladı!

İmamoğlu AK Parti belediyelerine zulme başladı! - Resim : 2

İmamoğlu AK Parti belediyelerine zulme başladı! - Resim : 3

İmamoğlu AK Parti belediyelerine zulme başladı! - Resim : 4

İmamoğlu AK Parti belediyelerine zulme başladı! - Resim : 5

İmamoğlu AK Parti belediyelerine zulme başladı! ile ilgili etiketler AK Parti CHP Ekrem İmamoğlu Ersoy Dede reklam panosu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.