İmam hatiplileri hedef alan Gülşen'e bir tepki de Önder Derneği'nden geldi

Şarkıcı Gülşen'in bir konserde imam hatiplilere yönelik çirkin sözlerine bir tepki de Önder İmam Hatipliler Derneği'nden geldi. Dernekten yapılan açıklamada, Gülşen hakkında hukuki süreç başlatılacağı ifade edildi.

Ünlü şarkıcı Gülşen'in, nisan ayında verdiği bir konserde gitaristinden bahsederken, "İmam hatipte okumuş daha önce kendisi, sapıklığı oradan geliyor" ifadelerini kullandığı video gündeme geldi. Şarkıcının sözlerine büyük tepki gelirken, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı hakkında soruşturma başlattı.

Önder İmam Hatipliler Derneği, şarkıcı Gülşen hakkında, konserinde imam hatip liselilere yönelik sarf ettiği sözlerden dolayı hukuki süreç başlatılacağını duyurdu.

Dernekten yapılan açıklamada, "Toplumu ifsat etmeyi kendisine vazife edinmiş, sanatı (!) ile konuşulamayan bir şahsın İmam Hatip camiasıyla ilgili hadsiz ifadelerini, iftira ve hakaret içeren ithamlarını aynen kendine iade ediyoruz. Şahsın hezeyanlarına karşı hukuki süreç başlatıyoruz. Aziz milletimizin göz bebeği olan İmam Hatip okullarımızın mezun ve mensuplarının bu gibi şahısların çirkin propagandalarına ve ucuz yollu gündemde kalma amaçlarına malzeme yapılmasına asla müsaade etmeyeceğiz." denildi.

İmam hatiplileri hedef alan Gülşen'e bir tepki de Önder Derneği'nden geldi

 

Önder İmam Hatipliler Derneği Genel Başkanı Abdullah Ceylan ise Gülşen'in çirkin sözleri hakkında sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarda, "Her geçen gün kirlenmiş zihinleriyle İmam Hatip Okullarımız üzerinden gündem oluşturmaya çalışanların çabalarını karşılıksız bırakmayacağız. ÖNDER olarak bugün itibariyle okullarımıza ve çocuklarımıza yönelik her türlü mesnetsiz itham ve ahlaksız tavırlara karşı tüm hukuki süreçleri başlatıyoruz. Yalnızca mezun ve mensuplarımızı değil vicdan sahibi tüm avukatlarımızı üzerlerine düşeni yapmaya davet ediyoruz." dedi.

İmam hatiplileri hedef alan Gülşen'e bir tepki de Önder Derneği'nden geldi ile ilgili etiketler Gülşen imam hatipliler Önder İmam Hatipliler Derneği Abdullah Ceylan tepki
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.