İmajını değiştirdi... Menajeri, Ferdi Tayfur'un son halini paylaştı

Uzun yıllardır Marmaris'te gözlerden uzakta bir yaşam süren Ferdi Tayfur, geçtiğimiz haftalarda kızının nişanına katılmamasıyla gündeme gelmişti. 77 yaşındaki ünlü oyuncu ve şarkıcı şimdi de yeni imajıyla gündem oldu. Feri Tayfur'un son halini menajeri sosyal medya hesabından paylaştı.

2011 yılında yüz felci geçiren ve Marmaris'e yerleşip orada yaşamaya başlayan Ferdi Tayfur'un, Necla Nazır'dan dünyaya gelen kızı Tuğçe Tayfur geçtiğimiz haftalarda nişanlanmıştı. Sevgilisi Burak Kalfa ile evlilik yolunda ilk adımı atan Tuğçe Tayfur'un nişanına Ferdi Tayfur'un katılmaması dikkat çekmişti.

SON HALİ ORTAYA ÇIKTI


Kızın nişanına neden katılmadığı merak konusu olan Ferdi Tayfur, yeni imajıyla sosyal medyanın gündemine oturdu. Bir süredir görüntü vermeyen usta sanatçının son halin menajeri paylaştı. Paylaşılan fotoğrafta Ferdi Tayfur'un sakal bıraktığı görüldü.

Ferdi Tayfur'un menajeri Şirin Gözalıcı sosyal medya hesabından sanatçıyla olan fotoğrafını “Can cana, yana yana” notuyla paylaştı. Ferdi Tayfur'un hayranları paylaşıma beğeni yağdırdı.

İşte Ferdi Tayfur'un son hali...

İmajını değiştirdi... Menajeri Ferdi Tayfur'un son halini paylaştı

İmajını değiştirdi... Menajeri, Ferdi Tayfur'un son halini paylaştı ile ilgili etiketler Ferdi Tayfur
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.