İmaj değiştiren Yargı'nın yıldızı Ayşenil Şamlıoğlu bambaşka birine dönüştü

Kanal D'nin Ay Yapım imzalı fenomen dizisi Yargı'da hayat verdiği Şahver Yengi karakteriyle izleyici karşısına çıkan 65 yaşındaki sinema, dizi ve tiyatro oyucusu Ayşenil Şamlıoğlu imaj değiştirdi. Saçlarını kısacık kestirip açık renge boyatan usta oyuncu yeni halini 'değişiklik iyidir' notuyla takipçilerinin beğenisine sundu.

Oyuncu kadrosunda, Kaan Urgancıoğlu (Ilgaz), Pınar Deniz (Ceylin), Hüseyin Avni Danyal (Metin), Uğur Polat (Yekta), Mehmet Yılmaz Ak (Pars), Ali Seçkiner Alıcı (Zafer), Arda Anarat (Çınar), Ece Yüksel (İnci), Zeyno Eracar (Gül), Uğur Aslan (Eren), Onur Durmaz (Engin), Başak Gümülcinelioğlu (Neva), Pınar Çağlar Gençtürk (Aylin), Onur Özaydın (Osman), Özlem Çakar (Makbule), Zeynep Atılgan (Parla), Beren Nur Karadiş (Defne) ve Cezmi Baskın (Merdan) gibi isimleri buluşturan Yargı dizisiyle izleyici karşısına çıkan usta oyuncu Ayşenil Şamlıoğlu sosyal medyadan paylaştığı fotoğraf karesiyle hayranlarını şaşırttı.

İmajında değişikliğe giderek kısa saçlarını daha da kısa kestiren ünlü oyuncu fotoğrafını takipçileriyle paylaştı. Karesine 'değişiklik iyidir' notunu ekleyen ünlü oyuncuya hayranları ve takipçileri beğeni & yorum yağdırdı. Ayşenil Şamlıoğlu'nun karesi bir saat içinde yüzlerce beğeni aldı.


İşte Ayşenil Şamlıoğlu'nun yeni hali...

İmaj değiştiren Yargı'nın yıldızı Ayşenil Şamlıoğlu bambaşka birine dönüştü


ŞAHVER YENGİ KARAKTERİ HAKKINDA

Kendini “adalet”e adamış bir hukuk duayenidir. Gençliğinde hâkimlik yaparken karşılaştığı vakada verdiği bir karar onun hayatını ters yüz etmiş ve sonucunda sevdiği mesleğinden ayrılarak üniversitede hocalık yapmaya başlamıştır. Pek çok hukukçu onun tedrisatından geçmiştir. “Adalet ve hukuk” konulu her biri hukukçuların başucunda duracak kitaplar yazmıştır.

İmaj değiştiren Yargı'nın yıldızı Ayşenil Şamlıoğlu bambaşka birine dönüştü ile ilgili etiketler Yargı Ayşenil Şamlıoğlu Şahver Yengi
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.