İlyas Tüfekçi'den anlamlı mesaj: Şükredin

Uzun yıllardır ALS hastalığıyla mücadele eden Galatasaray, Fenerbahçe ve A Milli Futbol Takımı'nın eski futbolcusu İlyas Tüfekçi, sosyal medya hesabından anlamlı bir paylaşımda bulundu. Vücudunun tamamına yakınının felç olduğunu belirten Tüfekçi, ''Tam 7 yıldır hastayım, 5 yıldır yatağa bağlıyım. Tam 3 yıldır da solunum makinasına bağlı yaşıyorum. Ne bir gün isyan ettim ne de ağladım. Halinize şükredin.'' dedi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Galatasaray, Fenerbahçe ve A Milli Takım'ın formasını yıllarca terleten İlyas Tüfekçi, yeşil sahalarda olduğu süre içerisinde, Türk futboluna yeni bir hareket getirmişti. 

Çelimsiz ve zayıf gibi görünen, boyu kısa ancak ayaklarına hakimiyetiyle tanınan, ”Küçük Dev Adam” lakaplı oyuncu yaklaşık 7 yıl önce ALS hastalığına yakalandı. 

TÜFEKÇİ'DEN ANLAMLI MESAJ: HALİNİZE ŞÜKREDİN

Geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalanan eski takım arkadaşı Fatih Terim için manidar bir paylaşım yaparak gündeme gelen İlyas Tüfekçi, sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yaptı.

Yaşadığı zorlu süreçte bir kez bile ağlamadığını isyan etmediğini belirten Tüfekçi, yaşadığı zorlu süreçte en büyük destekçisinin oyunculuk yapan kızı olduğunu açıkladı.

İlyas Tüfekçi'den anlamlı mesaj: Şükredin

Söz konusu paylaşımı yarım saatte yüzde 80 felç olan elleriyle yazdığını belirten Tüfekçi, ''Benim yaşama sebebim canım kızım İlkin ve öz torunum gibi sevdiğim bakıcım Gülcan'ın kızı Filiz. Tam 7 yıldır hastayım 5 yıldır yatağa bağlıyım. Tam 3 yıldır da solunum makinasına bağlı yaşıyorum. Ne bir gün isyan ettim ne de ağladım. Ayaklarım yüzde yüz, ellerim de yüzde 80 felçli. Bu yazıyı da tam yarım saatte yazdım. Allah'ım buna da şükür. Ve siz de halinize şükredin UNUTMAYIN'' ifadelerini kullandı. 

İlyas Tüfekçi'den anlamlı mesaj: Şükredin - Resim : 2

İlyas Tüfekçi'den anlamlı mesaj: Şükredin ile ilgili etiketler Fenerbahçe Galatasaray Milli Takım İlyas Tüfekçi ALS
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.