İller arası öğretmen tayin sonuçları açıklandı mı, nasıl sorgulanır? 'İller arası öğretmen tayin sonuçları 2024

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen isteğe bağlı iller arası yer değiştirme sonuçları açıklandı. Öğretmenlerin il dışı atama talepleri, ilan edilen kontenjanlar ve hizmet puanı üstünlüğüne göre değerlendirildi. Bu bağlamda 'İller arası öğretmen tayin sonuçları 2024' veya 'İller arası tayin öğretmen sonuç sorgulama' gibi konu başlıkları arama motorlarında sıkça araştırılıyor. Peki, İller arası öğretmen tayin sonuçları açıklandı mı, nasıl sorgulanır? Detaylar haberimizde...

Milli Eğitim Bakanlığı, öğretmenlerin isteğe bağlı iller arası yer değiştirme sonuçlarını duyurdu. Öğretmenlerin il dışı atama talepleri, belirlenen kontenjanlar ve hizmet puanı üstünlüğü dikkate alınarak değerlendirildi. Bu süreçte "2024 iller arası öğretmen tayin sonuçları" veya "öğretmen tayin sonuçları sorgulama" gibi konu başlıkları internette sıkça aratılıyor. Peki, iller arası öğretmen tayin sonuçları açıklandı mı ve nasıl sorgulanır? Ayrıntılar haberimizde...

İller arası öğretmen tayin sonuçları açıklandı mı, nasıl sorgulanır? 'İller arası öğretmen tayin sonuçları 2024

İLLER ARASI ÖĞRETMEN TAYİN SONUÇLARI AÇIKLANDI MI 2024?

Milli Eğitim Bakanlığı, 2024 yılı öğretmenlerin iller arası yer değiştirme işlemleriyle ilgili duyuruyu personel.meb.gov.tr adresinde yayınladı. 3-7 Haziran 2024 tarihleri arasında başvuruları alınan öğretmenlerin tayin sonuçları açıklandı.

İLLER ARASI ÖĞRETMEN TAYİN SONUÇLARI NASIL SORGULANIR?

Öğretmenlerin il dışı atama sonuçları, Milli Eğitim Bakanlığı'nın MEBBİS sistemi üzerinden sorgulanabilecek. Öğretmenler, bu sonuçlara 11 Haziran 2024 tarihinden itibaren erişim sağlayabilecekler.

Ataması gerçekleşen öğretmenler, yeni görev yerlerine gitmek için ilişik kesme işlemlerini 14 Haziran 2024 tarihinden itibaren gerçekleştirebilecekler. Öğretmenler, 2024-2025 eğitim-öğretim yılına yeni görev yerlerinde başlayacaklar.

Atama işlemleri, ilan edilen kontenjanlar doğrultusunda ve hizmet puanı üstünlüğü esas alınarak yapıldı. Hizmet puanlarının eşit olması durumunda ise öğretmenlikteki hizmet süresi ve göreve başlama tarihi dikkate alındı. Eşitlik devam ederse, atama bilgisayar kurası ile belirlendi.

İller arası öğretmen tayin sonuçları açıklandı mı, nasıl sorgulanır? 'İller arası öğretmen tayin sonuçları 2024 ile ilgili etiketler Öğretmen
GÜNÜN VİDEOSU

Sokak köpekleri yasasına karşı çıkan imamın konuşması gündem oldu!

Hayvan sevgisi üzerine paylaşımlar yaparak geniş bir takipçi kitlesine sahip Mustafa Efe son zamanlarda sokak hayvanlarıyla ilgili yaşanan olaylar hakkında açıklama yaptı. Mustafa Efe yetkililere seslenerek uyutmak adı altında sokak hayvanlarını öldürülmesini içeren yasadan vazgeçilmesini istedi.