İlkokulda taciz! Görevden uzaklaştırılan öğretmen tutuklandı

İstanbul'un ilçesi Fatih'te bir ilkokulda M.B. adlı öğretmenin bazı öğrencileri taciz ettiği iddia edilmişti. Fatih Kaymakamlığı, görevden uzaklaştırılan öğretmenin tutuklandığını açıkladı.

İstanbul'un Fatih ilçesinde bulunan bir ilkokulda bazı öğrenciler öğretmenlerinin kendilerini taciz ettiğini ailelerine söylemiş, o öğretmen görevden alınmıştı. Fatih Kaymakamlığı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ilçedeki ilkokulda velilerin, öğretmenlerden M.B’nin bazı öğrencilere tacizde bulunduğu iddiaları üzerine, konunun İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro Amirliğine intikal ettirildiği belirtildi.

Adı geçen öğretmenin 21 Şubat'ta görevden uzaklaştırıldığı ve sevk edildiği adli makamlarca 24 Şubat'ta tutuklandığı kaydedilen açıklamada, adli ve idari soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

İlkokulda taciz! Görevden uzaklaştırılan öğretmen tutuklandı

Açıklamada, bu durumun öğrenciler üzerindeki etkilerini gidermek amacıyla Rehberlik Araştırma Merkezi ve Okul Rehberlik Servisi'nin, veli ve öğrencilere yönelik çalışmalarını sürdürdüğü ifade edildi. Meydana gelen müessif olaydan derin üzüntü duyulduğu belirtilen açıklamada, "Çocuklarımıza yönelik bu ve benzeri tutum ile davranışları esefle kınıyoruz." denildi.

İlkokulda taciz! Görevden uzaklaştırılan öğretmen tutuklandı ile ilgili etiketler Fatih semti Öğretmen ilkokulda taciz tutuklama
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.