İlkokul servisi devrildi, 6 çocuk yaralandı

Ankara'nın ilçesi Keçiören'de, ilkokul öğrencilerini taşıyan servis minibüsü, otomobilin çarpması sonucu yan devrildi. Korkutan kazada 6 çocuk yaralandı, olay yerinden kaçan otomobilin sürücüsü ise yakalanarak gözaltına alındı.

Ankara'nın Keçiören ilçesinde, okul çıkışı ilkokul öğrencilerini evlerine götüren 06 C 0110 plakalı servis minibüsüne, kavşakta otomobil yandan çarptı. Servis minibüsü çarpmanın şiddetiyle yan devrilirken, otomobil sürücüsü aracı terk edip yaya olarak kaza yerinden kaçtı.

İlkokul servisi devrildi, 6 çocuk yaralandı

Ovacık Mahallesi Çambaşı Caddesi'nde meydana gelen kaza yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İlk belirlemeye göre; servis minibüsündeki 6 çocuk yaralandı.

İlkokul servisi devrildi, 6 çocuk yaralandı - Resim : 2

Yaralı çocuklar, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından hastanelere kaldırıldı. Otomobili bırakıp kaçan sürücü polis ekiplerinin çalışması ile yakalanarak gözaltına alındı. Kaza ile ilgili soruşturma sürdürülüyor.

DHA

İlkokul servisi devrildi, 6 çocuk yaralandı ile ilgili etiketler Ankara kaza ilkokul servisi 6 çocuk yaralı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.