İlkokul öğretmeninden skandal hareket: Ata tekme ve tokatla saldırdı, görevden alındı

İngiltere'de bir ilkokul öğretmeninin sosyal medyada paylaşılan videosu büyük tepki çekti. Ava gittiği sırada bir ata tekme ve tokatla saldıran öğretmen görevden alındı. geçtiğimiz aylarda ortaya çıkan video sonrası ata saldıran Sarah Moulds'un çok sayıda ölüm tehdidi aldığı öğrenildi.

İngiltere'de bir ilkokul öğretmeninin ava çıktığı sırada bir ata uyguladığı şiddet büyük tepki çekti. Sarah Moulds adlı kadının ata tekme ve tokat attığı görüntülerin ortaya çıkması sornası yapılan soruşturmada Moulds'un görevine son verildi.

İlkokul öğretmeninden skandal hareket: Ata tekme ve tokatla saldırdı, görevden alındı

Skandal görüntüler geçtiğimiz aylarda ortaya çıkmıştı. Söz konusu görüntülerde Sarah Moulds'un bir av partisi sırasında bineceği atın huysuzlanması sonrası 37 yaşındaki kadının ata tekme ve tokat attığı görülmüştü. Hayvan hakları savunucuları skandal videonun ortaya çıkması sonrası sert tepki gösterirken yetkililer soruşturma başlattı. Soruşturma sonucunda Moulds'un çalıştığı okuldaki görevine son verildi.

İlkokul öğretmeninden skandal hareket: Ata tekme ve tokatla saldırdı, görevden alındı - Resim : 2

Öte yandan ülkedeki en büyük binicilik kulüplerinden biri olan Pony Club görüntülerin kabul edilemez olduğunun altını çizerek Moulds'un yöneticilik görevine son verildiğini açıkladı.

İlkokul öğretmeninden skandal hareket: Ata tekme ve tokatla saldırdı, görevden alındı - Resim : 3

Videonun sosyal medyada viral olmasının ardından Sarah Moulds birçok ölüm tehdidi aldığını ve gizli bir yerde yaşadığı öğrenildi.

İlkokul öğretmeninden skandal hareket: Ata tekme ve tokatla saldırdı, görevden alındı - Resim : 4

İlkokul öğretmeninden skandal hareket: Ata tekme ve tokatla saldırdı, görevden alındı ile ilgili etiketler İngiltere Tokat Öğretmen a.t tekme
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.