İlkokul bahçesinde dehşet! Asılı halde bulundu

Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinde bir kişi, bir ilkokulun bahçesinde balkon korkuluğuna asılı halde bulundu. Kimliği tespit edilen şahsın 40 yaşındaki Tarık Temiz olduğu tespit edildi.

Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinde bulunan Şehit Turgay Uğantaş İlkokulunda balkon korkuluklarında bir şahıs asılı olarak bulundu.

Olayı gören vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

İlkokul bahçesinde dehşet! Asılı halde bulundu


Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde şahsın hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri tarafından yapılan incelemelerde, kimliği tespit edilen şahsın 40 yaşındaki Tarık Temiz olduğu belirlendi. Buradaki yapılan incelemenin ardından Temiz'in cenazesi, otopsi incelemesi yapılmak üzere Yüksek İhtisas Hastanesi morguna kaldırıldı. Tarık Temiz'in kara yollarında işçi olarak çalıştığı belirtildi.

İHA

İlkokul bahçesinde dehşet! Asılı halde bulundu ile ilgili etiketler Kırıkkale İntihar Şehit Turgay Uğantaş İlkokulu okul bahçesi Tarık Temiz
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.