İlknur Özkuş eski sevgilisi Ata Çağlayan ile icralık oldu

Son dönemde ünlü sanatçı Seda Sayan ile adı aşk dedikodularına karışan organizatör Ata Çağlayan'la eski sevgilisi sağlıklı beslenme danışmanı ve yaşam koçu İlknur Özkuş icralık oldu. Özkuş’tan aldığı 150 bin TL borcunu ödemeyince Çağlayan’ın evi haczedildi.

Sağlıklı beslenme danışmanı ve yaşam koçu İlknur Özkuş, bir ödül töreninde tanışıp aşk yaşamaya başladığı organizatör Ata Çağlayan’la icralık oldu.


Bir ödül töreninde tanışan Özkuş, Çağlayan’ın düzenlediği törende ödül aldı. Ardından ikili arasında kısa sürede yakınlaşma başladı. İlknur Özkuş o dönemde sevgilisi Ata Çağlayan’a 150 bin TL borç para verdi. Kısa süre sonra ilişki, tartışmalar sebebiyle bitti. Ardından Çağlayan’ın adı Seda Sayan'la anılmaya başladı. Seda Sayan, Çağlayan'la ilişkisini reddetti.

İlknur Özkuş eski sevgilisi Ata Çağlayan ile icralık oldu


Hürriyet'ten İsmail Bayrak'ın haberine göre; Tüm bu yaşananlardan sonra Özkuş, Çağlayan’dan iş kurması için verdiği 150 bin TL’yi geri istedi. Çağlayan parayı vermeyince Özkuş, icra takibi başlattı.


ESKİ AŞKININ OTURDUĞU EVİ İCRA YOLUYLA SATIŞA ÇIKARDI

İlknur Özkuş, eski sevgilisinin oturduğu evi icra yolu ile satışa çıkardı. Ata Çağlayan, evinin satışını durdurmak için mahkemeye başvurdu fakat mahkemeden ret cevabı aldı. Evin mahkeme kararıyla satılmasının ardından İlknur Özkuş parasını faiziyle birlikte eski sevgilisinden alacak.

 

 

İlknur Özkuş eski sevgilisi Ata Çağlayan ile icralık oldu ile ilgili etiketler Seda Sayan icra mahkeme dava Ata Çağlayan İlknur Özkuş
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.