İlkay Liverpool’un üzerini çizdi

Premier Lig devlerinden Manchester City’de forma terleten tecrübeli futbolcu İlkay Gündoğan, Liverpool’a olası transferine ilişkin, “Söz konusu bile değil.” değerlendirmesinde bulundu.

Sezon sonu Manchester City ile sözleşmesi sona erecek İlkay Gündoğan, geleceğine dair Alman basınına açıklamalarda bulundu. Kicker'a konuşan İlkay Gündoğan transfere dair konuşurken takım ismi vererek 'Asla olmaz' dedi.

Premier Lig’de ezeli rakipleri olan Liverpool’a ilişkin transfer olma ihtimalini de değerlendiren İlkay Gündoğan şu ifadeleri kullandı:

“2024’TE DE ÜST DÜZEYDE OYNAYABİLİRİM”

"2024'te de hala en üst düzeyde oynayabileceğimi düşünüyorum. En azından öyle hissediyorum. Hala istendiğimi ve bana ihtiyaç duyulduğunu hissedersem, elbette tüm bunları göz ardı etmeyeceğim. Sözleşme konusunda acelem yok. Bunun yaşla bir ilgisi var mı bilmiyorum ama bu konuda çok rahatım.'

“BİRKAÇ YIL DAHA CİTY’DE KALACAĞIMI DÜŞÜNÜYORUM”

Manchester'da kendimi çok iyi hissediyorum, çok memnunum, çok mutluyum. Takımıma çok şey borçluyum ve çok güzel anlar yaşadım. Bu nedenle, temelde birkaç yıl daha Manchester City'de kalacağımı düşünüyorum.

“SÖZ KONUSU BİLE DEĞİL”

Transfer işi her zaman dışarıdan göründüğü kadar kolay değildir. Ancak, Jürgen Klopp için Liverpool'a imza atmak mümkün değil. Kloppo'yu ne kadar sevdiğimi herkes bilir. Uzun süredir Manchester City'deyim ve kaptanım. En büyük rakibimize transfer olmak mı? Hayır. Söz konusu bile değil!"

İlkay Liverpool’un üzerini çizdi ile ilgili etiketler Liverpool Manchester City İlkay Gündoğan
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.