İlkadım’da Bakan Soylu’ya özel karşılama

Samsun'a bir dizi program, miting ve buluşma için gelen İç işleri Bakanı Süleyman Soylu'nun otobüsünü İlkadım Belediyesi Personeli belediye binası önünde Türk Bayrakları ile durdurarak Ihlamur çayı ikram etti.

TÜRK BAYRAKLARIYLA SEVGİ GÖSTERİSİ

İlkadım Belediyesi Derebahçe Sosyal Tesislerinde düzenlenen Muhtarlar Buluşması’nın ardından 100.Yıl Bulvarı güzergahından hareket eden içerisinde Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'un olduğu otobüsü İlkadım Belediyesi çalışanları ellerinde Türk Bayrakları ve üzerinde 'Sayın Bakanım Çay'a bekliyoruz' daveti yazan pankartla durdurdu.

sdfdsgregbgfjtyjytj


BAKAN SOYLU’DAN MİNİ MİTİNG

Dev Türk Bayraklarının açıldığı ve sloganların atıldığı kalabalığın, önünü kestiği otobüsten belediye personeline ve vatandaşlara seslenen İç işleri Bakanı Süleyman Soylu, 16 Nisan'da yapılacak Yeni Anayasa Değişikliği ve Cumhur Başkanlığı sistemi ile ilgili konuştu. Yüzlerce
insanın bir araya geldiği buluşma miting havasına dönüştü. Bakan Soylu, burada yaptığı konuşmada, Türkiye’nin geleceğine yönelik verilecek ‘EVET’ kararıyla ülkenin istikbalinin çok daha aydınlık ve müreffeh olacağını söyledi.

sdffgfdgfdgfdg

SOYLU’YA IHLAMUR İKRAMI

Belediye çalışkanlarının 'çaya bekleriz' davetine karşılık kendisine ikram edilen Ihlamur'u içen Soylu'ya bayan belediye çalışanları tarafından buket çiçek takdim edildi. İç işleri Bakanı Süleyman Soylu, vatandaşlardan 16 Nisan Pazar Günü yapılacak olan referandum için
'Evet' sözünü alarak otobüsü Bafra'da yapılacak olan miting için hareket etti.

İlkadım’da Bakan Soylu’ya özel karşılama ile ilgili etiketler Süleyman Soylu ilkadım belediyesi erdoğan tok
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.