İlkadım Belediye Meclisinde "Batık Şirket" tartışması!

İlkadım Belediye Meclisi ‘Batık Şirket’ tartışmalarına sahne oldu. AK Parti ve MHP'li Meclis Üyeleri, ortaya belge koyarak belediye sorumluluğundaki Gazi İmar İnşaat Şirketi'nin borç batağına sürüklendiğini açıkladı.

Samsun İlkadım Belediyesi'nin İYİ Partili Başkanı Necattin Demirtaş, belediye meclisi toplantısında yolsuzluk iddialarının hedefi oldu. 

"KARŞIMIZDA BATIK BİR ŞİRKET VAR"

MHP İlkadım Belediye Meclis Üyesi Cemalettin Kola, belediyeye bağlı Gazi İmar İnşaat Şirketi’nin batık bir şirket haline getirildiğini, şirketin borç durumunu açıklayarak acil denetleme talebinde bulundu. Kola, "Evrakları incelediğimizde karşımıza 18 Milyon TL borçla batık bir şirket çıkıyor. 14 Milyon TL sermayesi var bu şirketin, o da uçmuş gitmiş." dedi. 

"ŞİRKET ÜZERİNDEN BELEDİYEYE İŞÇİ ALINMIŞ"

İlkadım Belediyesine yeni dönemde alınan işçi sayısını bilmediklerini, bu işçilerin Gazi İmar İnşaat Şirketi üzerinden işe alındığını söyleyen AK Parti İlkadım Belediye Meclis Üyesi Erol Köroğlu, şirketin SGK ve vergi borçlarına da dikkat çekti.

"YILBAŞINDAN SONRA BİLGİ VERECEĞİM"

AK Parti ve MHP’li Meclis Üyelerinin eleştiri yağmuruna tuttuğu İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, şirkette yaşananlar hakkında yılbaşından sonra bilgilendirme yapacağını söyledi. 

İlkadım Belediye Meclisinde "Batık Şirket" tartışması! ile ilgili etiketler Samsun ilkadım belediyesi
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.