İlk Sorusu Ne İş Yapıyorsun Olan Kadın Burçları İlk Bakışta Fark Ediliyor

İlk bakışta hem kendisinin hem de karşı tarafın zamanını boşa harcamadan fikir edinmeye yönelik gelebilir bu ne iş yapıyorsun sorusu. Ancak bunu tanıştığı ilk anda soranlar aşırı itici olabiliyor. Peki bu kadınların burçlarını biliyor muyuz? Hadi gelin ilk sorusu ne iş yapıyorsun diyen kadınların burçlarına bakalım.

Kadın erkek fark etmez ortada bir flört olmadaan hepimiz, önceden tanımayıp o an muhatap olmak zorunda kaldıklarımız hakkında da en kısa yoldan bilgi edinmek isteriz. Ki gereksiz muhabbet uzamasın ve kafamız şişmesin. Ancak bu bir ilişkiye dönüştüğü zaman kadınlar bir adım daha parlıyor.

İlk Sorusu Ne İş Yapıyorsun Olan Kadın Burçları

Akrep: İnsanın eğitimine ve yaşam tarzına saygı göstermekle ünlü Akrep burcu kadını, iş konusunda en keskin fikre sahip olanlardan. Tanışır tanışmaz ne iş yapıyorsun diye sorarsa şaşırmayın.

Başak: Haftanın 5 günü sabah 9 akşam 5 arasındaki tüm vaktini neyle meşgul olarak geçiriyor merakı Başak Burcu kadınına aittir. Mantıklı.

Aslan: Aslan burcu hanım arkadaşlar kusura bakmasın ancak kendileriyle sohbeti sonlandırmayan erkeklerin sonu hüsrandır. Zira ilk olarak ne iş yapıyorsun sorusunun niyeti ayan beyan ortadadır.

 

İlk Sorusu Ne İş Yapıyorsun Olan Kadın Burçları İlk Bakışta Fark Ediliyor ile ilgili etiketler burç
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.