İlk sonuçlar gelmeye başladı! Mersin'de Bakan Nebati'nin oy kullandığı sandıktan Cumhurbaşkanı Erdoğan galip çıktı

2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde sayımlar devam ederken, ilk sonuçlarda gelmeye başladı. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin Mersin'de oy kullandığı sandıktan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan galip çıktı. İşte detaylar...

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin Mersin'de oy kullandığı sandıktan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan galip çıktı.

İlk sonuçlar gelmeye başladı! Mersin'de Bakan Nebati'nin oy kullandığı sandıktan Cumhurbaşkanı Erdoğan galip çıktı

Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28'inci Dönem Milletvekili Seçimi'nde Mersin'de Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin oyunu kullandığı 1294 nolu sandıktaki oy dağılımı ise şöyle:

Recep Tayyip Erdoğan 153

Kemal Kılıçdaroğlu 146

Sinan Oğan 19

Muharrem İnce'ye ise 1 oy çıktı.

 

İlk sonuçlar gelmeye başladı! Mersin'de Bakan Nebati'nin oy kullandığı sandıktan Cumhurbaşkanı Erdoğan galip çıktı ile ilgili etiketler Mersin Hazine ve Maliye Bakanlığı 2023 Seçimleri Nureddin Nebati
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.